Ели Гигова най-сетне реши да се довери и проговори, а думите й накараха съквартирантите да замлъкнат!

Милионерската щерка Ели Гигова бе най-тихата и незабележима сред съквартирантите в Къщата на Вип Брадър. Миньончето с крехка фигура като статуетка никога досега не е влизало в спор с някого, изпълнява безпоротно и смело мисиите и някак си стои в сянката на останалите. До днес обаче, когато думите й накараха цялата Къща да притихне.

Защото Ели Гигова най-после се престраши да се отпусне и да разкрие душата си - или по-скоро най-големите страхове в нея. Ели Гигова призна пред съквартирантите, че изпитва истинска фобия, огромен ужас от смъртта и непрестанно се тревожи за живота и здравето на близките си. Щерката на Николай Гигов сподели, че изпитва физическа болка само при мисълта, че може завинаги да изгуби някой от любимите си хора.

[caption id="attachment_328192" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова наистина успя да развълнува съквартирантите[/caption]

Признанието на Ели Гигова бе толкова сериозно и така искрено споделено, че съквартирантите притихнаха като всеки от тях се замисли върху казаното от Ели и върху истински ценните неща в живота.

"Преди не бях такава. Като по-млада бях едно наистина весело и безгрижно момиче, което гребеше от живота с пълни шепи и винаги гледаше в бъдещето. А сега се промених и го съзнавам. Вече не смея да си правя планове и дори ако чертая нещо за края на седмицата, си мисля: "Боже, ама аз какви ги кроя. Какво ще стане ако по това време изобщо вече не съм сред живите?!", откровено сподели Ели Гигова, а най-позитивната й съветничка се оказа не друга, а самата майка на Албена Вулева - Людмила Захажаева.

Вечно дейната и енергична Людмила Захажаева хвана Ели Гигова за ръцете и я посъветва да изчисти красивата си главица от всички подобни песимистични мисли и да гледа на света само в пъстри и красиви цветове.

"Човек не може да живее в страх, защото мислите, мила моя, предизвикват. Оттук нататък си заповядай да мислиш и да виждаш бъдещето само в позитивен смисъл и ще видиш, че нещата ще станат много по-леки за теб. Всичко се случва на света, но човек въпреки това трябва да не взима нищо толкова сериозно", философски я посъватва Людмила Захажаева, а очевидно Ели Гигова ще се превърне в нейната най-добра приятелка в Къщата.