Слави бесен: Уволнява Миро заради новата му любов?

Слави бесен: Уволнява Миро заради новата му любов?
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов е бесен на Миро и може да го освободи от „Гласът на България“

Миро е на път сам да провали участието си в предаването „Гласът на България“. Към момента той работи в шоуто като част от журито. Една от състезателките обаче му е завъртяла сериозно главата, заради което Слави Трифонов му е вдигнал мерника.

Миро е хлътнал здраво по Светлана Чепразова, на която даже е треньор. Двамата дори са се срещали извън предаването и са били видяни в много близки, дори прекалено, отношения, научи Kliuki.bg. Даже някои слухове твърдят, че Миро е уредил Светлана в шоуто, след което си я прибрал в своя отбор. Има вероятност обаче любовната искра между тях да е пламнала по време на репетициите за вокалните двубои.

Миро може да загуби мястото си в музикалното шоу  "Гласът на България"

Миро може да загуби мястото си в музикалното шоу „Гласът на България“

Всъщност именно дуелите накараха мнозина да се усъмнят в професионализма на Миро. Той направи невероятни комплименти на 16-годишната Виктория и я изкара по-добрата певица, а накрая избра Светлана да остане в отбора му. Това дава повод за сериозен размисъл дали пък Миро не се е повлиял от личните си подбуди спрямо Светлана.

Ето я Светлана (вляво)

Ето я Светлана (вляво)

Той обаче ще трябва веднага да прекрати всякакви любовни отношения със своята състезателка, ако иска да остане в „Гласът на България“. Слави Трифонов е изключително голям професионалист и не понася лични отношения да се пренасят в работната среда, особено ако от това зависи самата работа, както е в случая. Да не забравяме обаче, че Дългия бе човекът, който имаше доста любовни връзки, започнали от „Шоуто на Слави“, като тези с Алекс Раева и Мартина Огнянова. Така че в случая стандартът му към Миро е малко двоен.

Светлана направи впечатление още от първата си изява в „Гласът на България“. Тя е бесарабска българка, която идва от Украйна. Дали обаче все е още е в шоуто само заради личните симпатии на Миро, се питат мнозина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави бесен: Уволнява Миро заради новата му любов?”

  1. Име (задължително)

    окт. 21. 2014

    Ама той си е гей не е възможно !!!

Добавете коментар