Ива Екимова остава без Иво Аръков, но и без Петрозар!

Пълен фалш и заблуждение беше хладнокръвната физиономия на Петрозар - половинката на Ива Екимова, по време на снощните елиминации. Петрозар бе поканен в студиото, за да защитава Ива Екимова, без да подозира, че екипът на Вип Брадър ще му поднесе такова унижение за капак.

Видеото, в което видя как Ива Екимова обяснява чувствата си към Иво Аръков пред Кали, говореше само по себе си, а близки приятелки на Ива са категорични, че гордият Петрозар ще й го върне тъпкано. Този слух моментално заля светските среди на столицата, а познати на Ива Екимова са убедени, че си го е заслужила сама.

[caption id="attachment_328198" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Петрозар не може да прости унижението на Ива Екимова[/caption]

"Петрозар и преди е слагал рога на Ива и това е известно на всички. След това, което видя обаче, на горката лошо й се пише. Но най-страшното е, че ако си въобразява, че има Иво Аръков като резервен вариант, жестоко се лъже", коментират злите езици из хайлайфа.

И най-любопитното е, че са напълно прави. Защото се оказа, че чувствата, събудени у Ива Екимова, изобщо не фигурират в сърцето на Иво Аръков. Това, което е ясно за повечето съквартиранти, освен за Ива, е че Иво Аръков нито веднъж не погледна на нея като на жена. Момичето, към което насочи вниманието си още в началото, бе Ели Гигова, а Ива Екимова за него бе само част от групата и начин за забавление по детски.

"Иво е още момче и отлично се вижда, че не питае никакви чувства към Ива. Тя обаче здраво хлътна по него, което ще й изиграе много лоша шега. Заради мимолетната си тръпка изложи на риск връзката си с Петрозар, а това е недопустимо. Как можа да го направи и то на тази възраст?! Отдавна не е тийнейджърка все пак", разсъждаваше Кали пред Камелия Воче, която напълно подкрепи думите й, че Иво Аръков е гледал на Ива Екимова само като на приятелче, но не и като на жена.

Днес при Гала, Ива Екимова се опита да отрече думите си за Иво Аръков - явно изпитала справедливия гняв на Петрозар снощи. За жалост обаче не й се получи, а нейни познати са готови да се обзаложат, че постъпката й ще доведе много скоро само до едно нещо - тя да остане от двата стола на земята.