Жесток удар за Ива Екимова: От 2 стола на земята! (ОЩЕ РАЗКРИТИЯ)

Жесток удар за Ива Екимова: От 2 стола на земята! (ОЩЕ РАЗКРИТИЯ)
5 (100%) 5 votes

Ива Екимова остава без Иво Аръков, но и без Петрозар!

Пълен фалш и заблуждение беше хладнокръвната физиономия на Петрозар – половинката на Ива Екимова, по време на снощните елиминации. Петрозар бе поканен в студиото, за да защитава Ива Екимова, без да подозира, че екипът на Вип Брадър ще му поднесе такова унижение за капак.

Видеото, в което видя как Ива Екимова обяснява чувствата си към Иво Аръков пред Кали, говореше само по себе си, а близки приятелки на Ива са категорични, че гордият Петрозар ще й го върне тъпкано. Този слух моментално заля светските среди на столицата, а познати на Ива Екимова са убедени, че си го е заслужила сама.

Ива Екимова

Петрозар не може да прости унижението на Ива Екимова

„Петрозар и преди е слагал рога на Ива и това е известно на всички. След това, което видя обаче, на горката лошо й се пише. Но най-страшното е, че ако си въобразява, че има Иво Аръков като резервен вариант, жестоко се лъже“, коментират злите езици из хайлайфа.

И най-любопитното е, че са напълно прави. Защото се оказа, че чувствата, събудени у Ива Екимова, изобщо не фигурират в сърцето на Иво Аръков. Това, което е ясно за повечето съквартиранти, освен за Ива, е че Иво Аръков нито веднъж не погледна на нея като на жена. Момичето, към което насочи вниманието си още в началото, бе Ели Гигова, а Ива Екимова за него бе само част от групата и начин за забавление по детски.

„Иво е още момче и отлично се вижда, че не питае никакви чувства към Ива. Тя обаче здраво хлътна по него, което ще й изиграе много лоша шега. Заради мимолетната си тръпка изложи на риск връзката си с Петрозар, а това е недопустимо. Как можа да го направи и то на тази възраст?! Отдавна не е тийнейджърка все пак“, разсъждаваше Кали пред Камелия Воче, която напълно подкрепи думите й, че Иво Аръков е гледал на Ива Екимова само като на приятелче, но не и като на жена.

Днес при Гала, Ива Екимова се опита да отрече думите си за Иво Аръков – явно изпитала справедливия гняв на Петрозар снощи. За жалост обаче не й се получи, а нейни познати са готови да се обзаложат, че постъпката й ще доведе много скоро само до едно нещо – тя да остане от двата стола на земята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Жесток удар за Ива Екимова: От 2 стола на земята! (ОЩЕ РАЗКРИТИЯ)”

 1. нямате срам

  окт. 21. 2014

  Aбе какви са тези глупости? Биг брадър направи от мухата слон. Раздухване на някакво мимилетно увлечение- направихте цял роман. Явно в България жълтата преса е във възход. Жестоки сте.

 2. Martin Hristov

  окт. 23. 2014

  И въпреки това този травестит Ива е адски противна,фалшива и самонадеяна.

 3. Ваня Вълчева

  окт. 24. 2014

  Баба ми казваше така, за простия човек не питай, той сам ще се обади. Иде реч за Ива Екимова, някоя някога я е излъгал, че е хубава. Грозотия и зъбла.

Добавете коментар