Галена вбеси до краен предел Галин с последната си изцепка

Поп фолк дивата Галена затвърди имиджа си на скандална и провокативна. Галена е красива и много вървежна певица. Тя успешно развива и бизнес със собствена линия модни дрехи.Но не може да устои на чашката и изцепките, които върши под въздействието на алкохола. Една от най-успелите пайнерки за пореден път шокира клиентите на столичен нощен клуб, където я поканили за участие.

Галена се появила видимо добре наквасена и при една от паузите едвам слезнала от сцената. За да не стане положението още по-конфузно, бодигарда й я придружил до тоалетната.

[caption id="attachment_328205" align="alignright" width="200"]Галена не спира с алкохола и изцепките Галена не спира с алкохола и изцепките[/caption]

Палавата певица обаче направила неща, които накарали останалите клиенти на заведението да останат със зяпнали уста, а пазачът да се изчерви и да потъне от срам. Тя не само започнала вулгарно да го опипва и да се отърква в него, но му показала някои други умения, от които той буквално онемял. Все пак мускулягата успял да се измъкне някак си от конфузната ситуация и се „отървал” само с поразхлабен цип,  HotArena.net.

„Това нейното вече минава всякакви граници. Галена не знае спирачки. Става нетърпима, като вкара няколко питиета, горко на мъжа й”, не спират да я одумват зад гърба й интригантите.

За скандалното й поведение научил мъжа й Галин. Побеснял, той решил веднъж завинаги да тури на мястото известната със скандалното си поведение половинка. Вафленият бос й поставил ултиматум – или да спре да се налива и да върши безумия, или повече няма да я пуска да пее по кръчмите. Последното наистина имало ефект, защото Галена много си обичала работата и без пеенето щяла да бъде напълно сломена. Тя обещала да се поправи и да се вземе в ръце, разбра Kluiki.bg.

Припомняме, че преди известно време Галин й постави отновно условие да роди второто им дете. Певицата обаче продължава да отлага този момент, като измисля куп причини. Тя заявявала, че иска първо да издаде новия си албум, за да не я забравят феновете, докато е в майчинство, после пък поискала първо да отиде на турнето на „Пайнер”.

Но колкото и да отлагала момента, той наближавал. А влюбеният й съпруг разчитал, че това е начина тя да се кротне и откаже от чашката, както и от забежките, които върши, разкриват близки до звездното семейство.