Скандал: Жени Калканджиева, Данчето и Камелия се хванаха за косите

Скандал: Жени Калканджиева, Данчето и Камелия се хванаха за косите
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева, Йорданка Христова и Камелия Воче спретнаха мега скандал в Къщата на ВИП Брадър

Жени Калканджиева и Дачето Христова се нахвърлиха една на друга.
Участие в мелето взе и Камелия Воче. Трите жени отдавна се дърлят една на друга, но нещата вече ескалираха в грозни сцени, пише Пик.

Двете по-зрели жени – естрадната прима Йорданка Христова и певицата Камелия Воче спретнаха една негласна надпревара коя е по-умела в кухнята, за да заслужат всеобщото уважение и авторитет пред останалите съквартиранти. Светският лъв Евгени Минчев дори лепна на Воче прякора „пеещата готвачка”, което прозвище караше певицата винаги да повиши децибелите на гласа си от негодувание.

Жени Калкаджиева, Данчето Христова и Камелия Воче се скараха за пица

Жени Калкаджиева, Данчето Христова и Камелия Воче се скараха за пица

Но заради доброто възпитание, първоначалния шок от вечно бдителното око на камерите или от това, че не бяха толкова озверели от глад, звездите в началото спазваха добрия тон. Но поредицата от провалени мисии и лидерските характери на повечето от ВИП-ове доведоха до ескалация на напрежението и тотално зачеркване на лустросаните обноски.

„Престрелките” между съквартирантите, скандалите, предателствата, сълзите, интригите се превърнаха в ежедневие, припомни Kluiki.bg
Хиенското им поведение се превърна в доминиращо, особено на фона на празния хладилник.
Дъното обаче все още не бе достигнато, до днес.

Докато Шестата по хубост в света, любимката на поколения българи и българката, покорила Италия не се хванаха за гушите. И не си плиснаха в лицата унизителни думи, с които тотално разочароваха съквартирантите, а и зрителите от синия екран. И то заради парче пица. Италианското лакомство бе дадено на играчите от ВИП Брадър като награда от поредицата изнурителни и неуспешни мисии, от която последната „Диктаторът” се увенча с успех. Тя освен че спаси от изгонване семейството, но и осигури луксозен бюджет на останалите.

И всичко това се случи благодарение на умението на Жени и Тачо да се слеят напълно с ролята си. Петте пици, които получиха като награда бяха набързо разграбени и последното парче докара чутовен скандал и преля чашата на търпението на трите дами.

Италианският деликатес се превърна в препъни камъче за Жени Калканджиева, Йорданка Христова и Камелия Воче. Те се хванаха за гушите и се смразиха окончателно. Очаквайте още скандали тази вечер в Къщата на ВИП Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Жени Калканджиева, Данчето и Камелия се хванаха за косите”

  1. Аля

    окт. 21. 2014

    Големи простакеси са тези двете лошотийки.

Добавете коментар