Жени Калканджиева, Йорданка Христова и Камелия Воче спретнаха мега скандал в Къщата на ВИП Брадър

Жени Калканджиева и Дачето Христова се нахвърлиха една на друга. Участие в мелето взе и Камелия Воче. Трите жени отдавна се дърлят една на друга, но нещата вече ескалираха в грозни сцени, пише Пик.

Двете по-зрели жени – естрадната прима Йорданка Христова и певицата Камелия Воче спретнаха една негласна надпревара коя е по-умела в кухнята, за да заслужат всеобщото уважение и авторитет пред останалите съквартиранти. Светският лъв Евгени Минчев дори лепна на Воче прякора „пеещата готвачка”, което прозвище караше певицата винаги да повиши децибелите на гласа си от негодувание.

[caption id="attachment_328208" align="alignright" width="300"]Жени Калкаджиева, Данчето Христова и Камелия Воче се скараха за пица Жени Калкаджиева, Данчето Христова и Камелия Воче се скараха за пица[/caption]

Но заради доброто възпитание, първоначалния шок от вечно бдителното око на камерите или от това, че не бяха толкова озверели от глад, звездите в началото спазваха добрия тон. Но поредицата от провалени мисии и лидерските характери на повечето от ВИП-ове доведоха до ескалация на напрежението и тотално зачеркване на лустросаните обноски.

„Престрелките” между съквартирантите, скандалите, предателствата, сълзите, интригите се превърнаха в ежедневие, припомни Kluiki.bg Хиенското им поведение се превърна в доминиращо, особено на фона на празния хладилник. Дъното обаче все още не бе достигнато, до днес.

Докато Шестата по хубост в света, любимката на поколения българи и българката, покорила Италия не се хванаха за гушите. И не си плиснаха в лицата унизителни думи, с които тотално разочароваха съквартирантите, а и зрителите от синия екран. И то заради парче пица. Италианското лакомство бе дадено на играчите от ВИП Брадър като награда от поредицата изнурителни и неуспешни мисии, от която последната „Диктаторът” се увенча с успех. Тя освен че спаси от изгонване семейството, но и осигури луксозен бюджет на останалите.

И всичко това се случи благодарение на умението на Жени и Тачо да се слеят напълно с ролята си. Петте пици, които получиха като награда бяха набързо разграбени и последното парче докара чутовен скандал и преля чашата на търпението на трите дами.

Италианският деликатес се превърна в препъни камъче за Жени Калканджиева, Йорданка Христова и Камелия Воче. Те се хванаха за гушите и се смразиха окончателно. Очаквайте още скандали тази вечер в Къщата на ВИП Брадър.