Кучкова най-после намери мястото си в Къщата – като гореща провокаторка на закъсали в мисия

Кучкова е в основата на това Ива Екимова да си спомни съвършения си мъж и да поиска главата на Иво Аръков на номинациите.

Любимата на бизнесмена Петрозар напусна изневиделица Къщата на принципа „бързи номинации – бърза смърт”. Отпадането й не е изненада за феновете на ВИП Брадър 2014 като се има предвид свръх толеранса й към грубостите на Евгени Минчев.

Продукцията обаче изкара в 90-тата минута изненадваща стаена страст между нея и Аръков. Всички бяха изумени – Ива Екимова номинира точно него за изгонване! Преди това пък Кучкова се оплака от нейното лицемерие и откритото съревнование по женственост! Истината за двете ситуации лъсна снощи, видя kliuki.bg.

Биг Брадър пробва да „сватоса младите” като ги натика в затворена полусфера. Аръков обаче изпадна в състоянието си на непукизъм, въпреки желанието на Ива за откровения относно нещата на живота. Петте часа в името на чуждия багаж можеха да бъдат непосилни за актьора, ако не се беше намесила палавницата Кучкова!

[caption id="attachment_328214" align="aligncenter" width="254"]Кучкова побърка Аръков! Нека му е зле на Аръков между две блондинки и без нищо![/caption]

Актуалната плеймейтка намери повод да си покаже най-свидното и да събере погледите на всинца! Аръков се наслади на идеалните силиконови форми на блондинката, която намери идеалната за нея роля в Къщата. Кучкова реши да поддържа ентусиазма на немотивирани играчи!

Линдарева не чака второ подканяне и още на първия намек да отвърне на удара изпъчи и своята „зестра”. Влади Въргала обаче изби рибата като се нагласи с лепенки до най-горещите госпожици!

Ива Екимова мигом забрави да търси доброто във всяка ситуация, макар да беше готова да изтърпи още пет часа под похлупак с любимия. Намеците на Кучкова, че Аръков отдавна искал да види творението на чичо доктор, явно съвсем са я изтормозили.

Блондинката ясно осъзна, че вълнуващата й реалити тръпка няма да я бъде и без дудненето на Кали. Присети се и за нейния Петро, който й обещал къща и бебче. Ива обаче не забрави да номинира новите си врагове, което й коства оставането.

Няколко щастливи има от разигралата си ситуация: Албена Вулева и Мама, мъжете в Къщата и Елена Кучкова, чието „имане” може да видите във видеото от 17-тата минута нататък: ВИП БРАДЪР BG _ ЧАСТ 2 _ 21.10.2014 by Foreigner_61