Наглост: Мария Илиева злоупотреби с Мирян!

Наглост: Мария Илиева злоупотреби с Мирян!
5 (100%) 4 votes

Мария Илиева избълва нечувани лъжи за връщането на Мирян!

Нечувана наглост показа Мария Илиева снощи, по време на първия голям концерт в „X Factor“, когато в шоуто справедливо бе върнат всеобщият любимец на зрителите Мирян Костадинов. Припомняме, че талантливото момче получи втори шанс да се състезава и да покаже дарбата си във формата само и единствено благодарение на подкрепата на зрителите.

След като Мария Илиева с лека ръка го отстрани от участие в Къщата на съдиите, публиката мигновено възропта, а във Фейсбук се появи страницата „Върнете Мирян в X Factor България“. За броени дни тя успя да събере близо 9000 последователи, чиито брой продължава да расте.

Мария Илиева

Мирян беше върнат от зрителите, а не от Мария Илиева, която си присвои заслугата

Снощи обаче наглостта на Мария Илиева удари тавана като пред очите на цяла България тя се опита да внуши, че заслугата за връщането на Мирян е изцяло нейна. Мария Илиева изигра /изключително зле/ постановката как изпада едва ли не в криза след решението си да изгони Мирян и как по собствена воля лично се обажда на продуцента Маги Халваджиян с настояване Мирян да бъде върнат обратно в шоуто.

Мария Илиева обаче пропусна да се сети, че записите от Къщата на съдиите са правени доста по-рано от датата на тяхното излъчване в ефир и че напъните й да се представи за спасителка на талантливото момче, щяха да бъдат смешни, ако не бяха жалки.

Според потребители в мрежата, най-голямото падение на Мария Илиева е фактът, че снощи тя нито веднъж не спомена за бунта на зрителите, за страницата в подкрепа на Мирян във Фейсбук и за неоспоримата истина, че не тя, а именно публиката върна таланта в X Factor.

„Как може Мария Илиева да е толкова безочлива?! Разчита на това, че 9000 човека ще я „благославят“, но милиони други, които не са запознати със случая, ще я имат за светица. Груба грешка! Това за пореден път доказа що за стока е тази жена и че е крайно време Маги Халваджиян да даде път на други наши звезди да се изявят като ментори във формата. Защото тази буквално се е абонирала там“, пишат разгневени потребители във форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Наглост: Мария Илиева злоупотреби с Мирян!”

 1. Хахаха

 2. Дали Е. Така

  окт. 23. 2014

  А ако Вие бяхте прочели внимателно статията,щяхте да сте наясно,че пише за М.Илиева,"че тя нито веднъж не спомена за бунта на зрителите,за страницата…" и т.н. и т.н.В случая от сайта точно са описали всичко,както си беше!

 3. Дали Е. Така

  окт. 23. 2014

  Да,такива са фактите,но по-важното е ,че успяхме(отФБ-групата и въобще подкрепящите Мирян) в това добро дело!

Добавете коментар