Мария Илиева избълва нечувани лъжи за връщането на Мирян!

Нечувана наглост показа Мария Илиева снощи, по време на първия голям концерт в "X Factor", когато в шоуто справедливо бе върнат всеобщият любимец на зрителите Мирян Костадинов. Припомняме, че талантливото момче получи втори шанс да се състезава и да покаже дарбата си във формата само и единствено благодарение на подкрепата на зрителите.

След като Мария Илиева с лека ръка го отстрани от участие в Къщата на съдиите, публиката мигновено възропта, а във Фейсбук се появи страницата "Върнете Мирян в X Factor България". За броени дни тя успя да събере близо 9000 последователи, чиито брой продължава да расте.

[caption id="attachment_328218" align="alignright" width="215"]Мария Илиева Мирян беше върнат от зрителите, а не от Мария Илиева, която си присвои заслугата[/caption]

Снощи обаче наглостта на Мария Илиева удари тавана като пред очите на цяла България тя се опита да внуши, че заслугата за връщането на Мирян е изцяло нейна. Мария Илиева изигра /изключително зле/ постановката как изпада едва ли не в криза след решението си да изгони Мирян и как по собствена воля лично се обажда на продуцента Маги Халваджиян с настояване Мирян да бъде върнат обратно в шоуто.

Мария Илиева обаче пропусна да се сети, че записите от Къщата на съдиите са правени доста по-рано от датата на тяхното излъчване в ефир и че напъните й да се представи за спасителка на талантливото момче, щяха да бъдат смешни, ако не бяха жалки.

Според потребители в мрежата, най-голямото падение на Мария Илиева е фактът, че снощи тя нито веднъж не спомена за бунта на зрителите, за страницата в подкрепа на Мирян във Фейсбук и за неоспоримата истина, че не тя, а именно публиката върна таланта в X Factor.

"Как може Мария Илиева да е толкова безочлива?! Разчита на това, че 9000 човека ще я "благославят", но милиони други, които не са запознати със случая, ще я имат за светица. Груба грешка! Това за пореден път доказа що за стока е тази жена и че е крайно време Маги Халваджиян да даде път на други наши звезди да се изявят като ментори във формата. Защото тази буквално се е абонирала там", пишат разгневени потребители във форумите.