Сбогом на Кобрата! Анелия му отмъква Андреа под носа

Сбогом на Кобрата! Анелия му отмъква Андреа под носа
5 (100%) 6 votes

Анелия призна, че Андреа я кара да се чувства истинска и да бъде себе си!

За сериозните отношения между двете колежки в „Пайнер“ Анелия и Андреа Kliuki.bg пръв писа преди време. Това не е просто приятелство, а нещо много по-голямо. Самата Анелия го призна пред Гала тази сутрин. Изпълнителката на „Ти си слънцето в мен“ е луда по половинката на Кобрата. И ако някой е считал, че това е само приятелство, жестоко се лъже. Очевидци са виждали многократно двете да се държат за ръце и дори да се целуват на обществени места. Да, те винаги са се водили като нормални дами, без подобни увлечения към жени, но в случая става въпрос за истински чувста, които най-вероятно са изградили една истинска любов.

Анелия отмъква Андреа от Кобрата

Анелия отмъква Андреа от Кобрата

„Андреа е мъжко момиче. Винаги мога да бъда себе си с нея. Тя е способна да ти вдигне духа. Мразя подмолни хора. Нещото, което най-много ме впечатли у Андреа, е нейната искреност.  Обожавам честните личности.“ – сподели Анелия в „На кафе“.

Двете често се събирали или в дома на едната, или на другата. Дори наскоро прекарали доста романтична вечер с гледане на филм на ужасите и ядене на пуканки. Със сигурност нещата между двете красавици на попфолка са много по-сериозни от приятелство. Разбира се, няма нищо лошо в нещо подобно, защото когато откриеш истинския човек, трябва да бъдеш с него.

За Анелия още преди години, малко след развода й с Коко Динев, се говореше, че излиза с жена. Покойният Боби Цанков го бе споделил пред източници на Kliuki.bg. След това обаче Ани се прехвърли отново на „правилния бряг“. Андреа пък всички я помним какви ги вършеше с Николета Лозанова в един свой видеоклип.

Отношенията между Андреа и Кобрата от доста време не вървят и мнозина считат, че е въпрос на време за официалния край. Дали пък това време вече не дойде с появата на Анелия в живота им?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сбогом на Кобрата! Анелия му отмъква Андреа под носа”

  1. гугиту

    окт. 22. 2014

    аз гарантирам че те двете не са лесбийки..

  2. Аз

    окт. 23. 2014

    Аз всяка 5-та вечер гледам филми с приятелка у нас и ядем пуканки. И двете сме щастливо омъжени… за мъже. Къде видяхте „романтика“ в това нещо?

Добавете коментар