Христо Стоичков – милионер с правопис на първолак! (ФОТО – доказателство)

Христо Стоичков – милионер с правопис на първолак! (ФОТО – доказателство)
4.3 (86.67%) 6 votes

Христо Стоичков показа фрапираща липса на правопис и пунктуация, докато реди мили поздрави

Христо Стоичков разсмя за пореден път мрежата, този път дори без някой от безценните си лафове!

Камата е истинско вдъхновение за тези, които вярват, че могат да просперират, без да залягат на учебниците. Все пак, никак не са малко тези, които натрупаха състояние и без да завършат училище. Всички, разбира се, са хора на изкуството и спортисти. Христо Стоичков заслужава всяка стотинка в банковата си сметка, но поне можеше да се постарае, за да не му се смеят децата в началното училище.

Футболната легенда стана отново повод за подигравки и то в момент, когато не ругае репортери! Вестник „ШОУ” уличи Камата в позорна липса на отношение към правопис и пунктуация. Той наистина помни откъде е тръгнал и за да покаже привързаност към един от учителите си в професията, допусна потресающа грешка.

Христо Стоичков поиска да зарадва за рождения ден на червената легенда Петър Жеков. Бившият футболист на ЦСКА навърши достойните 70 години преди почти две седмици. А Камата като човек, държащ да е в час с новите тенденции, не му звънна по телефона, не прати телеграми и букети, а ползва интернет!

Христо Стоичков изпрати благопожеланията си чрез Туитър, видя kliuki.bg. Честитката на Камата стигна не само до получателя си, но и до последователите на футболната легенда. Ето какво гласи тя и как присъства в онлайн пространството:
Христо Стоичков разсмя тълпата
Мика – дъщеря му, сподели преди време, че за да не се излага в Родинатаq ходила на уроци по български. Хубавицата не знаела да пише, а говорила майчиния си език с акцент. Явно татенцето трябва да се поучи от амбициозната си щерка!

Прословутото ни висококачествено образование в соца не е достигнало до него. Никой не оспорва постиженията на носителя на Златната топка за 1994 година, но някои знания са основни и не бива да се пропускат. Още повече, ако си Христо Стоичков с титла „Доктор хонорис кауза”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Христо Стоичков – милионер с правопис на първолак! (ФОТО – доказателство)”

  1. siko

    окт. 22. 2014

    EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AIDE STIGA PLUVAHTE DOBRIJA COVEK IZLAGATE SE VECE EEEEEEEEEEEEETAJA ZLOBA BREEEEE

Добавете коментар