Взрив: Това скриха за връзката си Албена Денкова и Максим Стависки! (СНИМКИ)

Взрив: Това скриха за връзката си Албена Денкова и Максим Стависки! (СНИМКИ)
4.7 (93.33%) 6 votes

Тайната на Албена Денкова и Максим Стависки бе разкрита!

Шампионите по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки имат своя тайна, която най-сетне бе разкрита от близки до семейството им източници. Истината дава ясно обяснение за драмите и изневерите във връзката им, с които Максим Стависки тормози Албена Денкова вече години наред.

Оказа се, че русокосата шампионка Албена Денкова без да иска страшно е комплексирала съпруга си Максим Стависки с това, че от няколко години насам изкарва повече пари от него. И тук не визираме само участието й в шоуто „Денсинг старс“, а и многобройните й изяви и участия на руска сцена, докато Максим Стависки някак си остава в сянката й.

Албена Денкова

Албена Денкова живее в кошмар заради Максим Стависки

По всичко личи, че причина за срива на фигуриста е тежката катастрофа, в която той бе уловен да кара пиян и в която уби младо момче и остави момиче инвалид за цял живот. И въпреки че не получи ефектевна присъда, Максим Стависки си получи заслуженото от съдбата – имиджът му се срина и той започна да се чувства все по-комплексиран до Албена Денкова, разказват близки до семейството им.

Точно затова Максим Стависки се заел да „отмъщава“ на Албена Денкова с изневерите си с по-млади от нея жени като днес той вече има нова изгора в лицето на партньорката си от „Ледников период“ Альона Тойминцева.

Ето я Альона Тойминцева - новата на Максим Стависки

Ето я Альона Тойминцева – новата на Максим Стависки

Припомняме, че преди Альона, Максим Стависки публично демонстрираше любовните си отношения с друга своя партньорка – актрисата Екатерина Шпиц, аферата с която скъси живота на Албена Денкова и я постави в изключително унизителна позиция. Въпреки всичко обаче, Албена Денкова не се отказа от брака си с Максим Стависки и продължи да бъде до него и да го подкрепя.

„Албена Денкова е един наистина достоен човек. Кой друг би изтърпял подигравките и наглите изневери на Максим Стависки, които той дори не си направи труда да скрие?! Този мъж е адски неуверен в себе си и комплексиран, затова си избива комплексите хойкайки тук и там. Той направи живота на Албена невъзможен и все повече нейни близки настояват да се махне от него веднъж завинаги“, коментират познати на Албена Денкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Взрив: Това скриха за връзката си Албена Денкова и Максим Стависки! (СНИМКИ)”

 1. Neli

  окт. 22. 2014

  Zahto go turpi toq boklyk!!!Pocherni tolkova jivoti!!

 2. hiolk

  окт. 22. 2014

  Не знам кой какъв е, обаче и Албена е за бой, че стои с него при условие, че за него този брак е свършен… Какво се надява да направи? По-добре да потърси щастието сама

 3. Анонимен

  окт. 23. 2014

  не мога да се въздържа да не коментирам. Това са абсолютни глупости и измишльотини. Нито е вярно, че "някак си остава в сянката и", нито е вярно за Алена Тойминцева. Това може да го потвърди всеки, който гледа руското шоу и където той там има доста по-висок зрителски рейтинг от Албена. Относно Алена, естествено не съм им светила, но от отношенията им се вижда, че едвам я издържа, а камо ли да му е нова изгора.

Добавете коментар