Влади Въргала окончателно изтърва юздите пред Зорница Линдарева!

Влади Въргала направи може би най-голямата грешка в живота си. След като заложи апартамента си, за да финансира своя филм и влезе във Вип Брадър уж, за да спаси дома си и семейството, днес той си подписа смъртната присъда. Като разказа подробности от интимния си живот със съпругата Силвия не на кой да е, а на самата Зорница Линдарева.

Припомняме, че преди няколко седмици Влади Въргала призна в ефир чувствата си към бившата любовница на Тачо и това вбеси Силвия Карамфилова до краен предел. Затова днешните му думи са повече от неуместни.

[caption id="attachment_328248" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Влади Въргала разкри лични тайни от семейството си на Зорница Линдарева[/caption]

Влади Въргала обаче счете за необходимо да обясни на Зорница Линдарева - отново пред очите на цяла България и на семейството си, че негови минали авантюри са допринесли за разпада на отношенията му със Силвия, а ипотеката на апартамента е била само капакът.

"В живота си човек не може да има всичко. Или избираш любовта към жена си и семейството, или любовта към работата. А аз обожавам работата си", изстреля Влади Въргала, а Зорница Линдарева остана видимо шокирана от думите му. Особено, когато той заяви, че ако бракът му се разпадне окончателно, както предполага, ще си гръбне чантите и ще забегне в чужбина.

Зорница Линдарева се опита да намекне на Влади Въргала, че не е уместно да говори тези неща пред камерите на Вип Брадър, а още по-малко пред нея, с която са имали леко по-близки отношения отколкото с останалите, но на Влади Въргала явно не му дремеше особено.

А може би това е целта му - да подразни съпругата си Силвия, за да види дали у нея е останала и капка обич и ревност към него, когато усети, че го губи. Приятели на Влади Въргала от театралните среди обаче са категорични, че ходът му е грешен и дори пагубен.

"Силвия е много силна и горда жена. Заигравката със Зорница Линдарева й беше предостатъчна, а Влади сам изгори и последния мост към завръщането си у дома", смятат познати на актьора.