Безумие: Виж какво каза Въргала за жена си на Зорница!

Безумие: Виж какво каза Въргала за жена си на Зорница!
5 (100%) 2 votes

Влади Въргала окончателно изтърва юздите пред Зорница Линдарева!

Влади Въргала направи може би най-голямата грешка в живота си. След като заложи апартамента си, за да финансира своя филм и влезе във Вип Брадър уж, за да спаси дома си и семейството, днес той си подписа смъртната присъда. Като разказа подробности от интимния си живот със съпругата Силвия не на кой да е, а на самата Зорница Линдарева.

Припомняме, че преди няколко седмици Влади Въргала призна в ефир чувствата си към бившата любовница на Тачо и това вбеси Силвия Карамфилова до краен предел. Затова днешните му думи са повече от неуместни.

Зорница Линдарева

Влади Въргала разкри лични тайни от семейството си на Зорница Линдарева

Влади Въргала обаче счете за необходимо да обясни на Зорница Линдарева – отново пред очите на цяла България и на семейството си, че негови минали авантюри са допринесли за разпада на отношенията му със Силвия, а ипотеката на апартамента е била само капакът.

„В живота си човек не може да има всичко. Или избираш любовта към жена си и семейството, или любовта към работата. А аз обожавам работата си“, изстреля Влади Въргала, а Зорница Линдарева остана видимо шокирана от думите му. Особено, когато той заяви, че ако бракът му се разпадне окончателно, както предполага, ще си гръбне чантите и ще забегне в чужбина.

Зорница Линдарева се опита да намекне на Влади Въргала, че не е уместно да говори тези неща пред камерите на Вип Брадър, а още по-малко пред нея, с която са имали леко по-близки отношения отколкото с останалите, но на Влади Въргала явно не му дремеше особено.

А може би това е целта му – да подразни съпругата си Силвия, за да види дали у нея е останала и капка обич и ревност към него, когато усети, че го губи. Приятели на Влади Въргала от театралните среди обаче са категорични, че ходът му е грешен и дори пагубен.

„Силвия е много силна и горда жена. Заигравката със Зорница Линдарева й беше предостатъчна, а Влади сам изгори и последния мост към завръщането си у дома“, смятат познати на актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар