Разводът е факт: Ето какво изкрещя Тачо на Жени Калканджиева!

Разводът е факт: Ето какво изкрещя Тачо на Жени Калканджиева!
4.3 (86.67%) 6 votes

Жени Калканджиева и Тачо окончателно зачеркнаха брака си, тя върна пръстена!

Край! Бракът на Жени Калканджиева и Тачо беше дотук. След завръщането на Стефан Манов в Къщата на Вип Брадър и романтичния жест да подари пръстен на съпругата си Жени Калканджиева, всичко вече е в историята. Днес Жени Калканджиева демонстративно върна пръстена на Тачо пред очите на съквартирантите и приключи с отношенията им.

Причина, разбира се, има и това са думите, които Тачо изкрещя на Жени пред всички. Случката се разигра по време на новата мисия „Демокрация“, в която всеки съквартирант трябваше да изрази някакво свое желание, но тайно от другите Биг Брадър зачете само желанията на Албена Вулева.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева приключи с Тачо окончателно

Съквартирантите отново се разделиха на лагери и се хванаха за гушите, но този път Тачо скочи срещу Жени и то за съвсем дребно нещо от бита. След като очевидно двамата не постигнаха съгласие, вместо да отстъпи или просто да махне с ръка и да спре да се занимава, Тачо изригна и обиди Жени Калканджиева.

„Ти си най-голямата тъпанарка, която познавам. Писна ми да те търпя и да понасям изблиците ти. Коя си ти, бе момиче?! Акъл в главата си нямаш, свикнала си само да се налагаш. Е, дотук беше. Няма да ти мине номерът този път“, крещеше в изстъпление Тачо на Жени Калканджиева, която първоначално остана с отворена уста, а после предприе драстичен ход.

Пред очите на останалите съквартиранти тя свали от ръката си пръстена на Тачо и му го запрати в лицето с думите, че не иска нито глупавото му бижу, нито него. Постъпката на Жени Калканджиева окончателно запрати брака им в небитието, а за всички вече стана ясно, че любовта между двамата е минало, колкото и да се опитват да играят или да я възкресят.

Както сами може да се сетите, единствената доволна от чутовния скандал между Жени Калканджиева и Тачо е Зорница Линдарева, която отново видя своя шанс да се бори и да си върне обратно любимия мъж. Цялата сага ще видим в епизода тази вечер, когато ще бъдат и поредните номинации в Къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Разводът е факт: Ето какво изкрещя Тачо на Жени Калканджиева!”

 1. ивайло манолов

  окт. 23. 2014

  ЖЕНИ Е МНОГО ТЪПА,ПРОКЛЕТА ПРОСТАКЕСА,НЕВЪЗПИТАНА,ОПАК ЖЕНА,НЕОБРАОВАНА МУТРЕСА…ТАЧО Е КАТО ВЪШКА НА ЧЕЛО…

 2. Ivan Petrov

  окт. 23. 2014

  Mnogo ia sujaljvam Jeni.A gorkata i maika,takova krasivo i umno dete da ima i da go vidi tolkova unijeno.

 3. Пепи Джел

  Ное. 06. 2014

  ЖЕНИ Е НАЙ КРАСИВАТА И НАЙ УМНАТА ЖЕНА ТАМ Тя защо се занимава с този тъп селянин и грозник Тачо .Той не става за нищо един алкохолик да отива и да се лекува в психиатрията на 5 километър .

Добавете коментар