Обрат: Десислава на колене пред Митко Пайнера!

Обрат: Десислава на колене пред Митко Пайнера!
4.7 (93.33%) 6 votes

Десислава моли на колене Митко Димитров- Пайнера отново да я прибере

Десислава поиска след десет годишно митарство повторно да бъде подслонена от мега гиганта в музикалния бранш „Пайнер”, пише BLife. Тя сключва с компанията първия си договор през далечната 1996 година, а две години по-късно издава и първия си албум. През 2004 година Десислава със скандал напуска Пайнер, съобщават близки до кухнята на музикалната компания.

Според ангелогласната певица причината е в изтекъл срок на договор, който не се подновява. Поп фолк дивата от Раднево напълно отрича да има някаква драма и трагедия в раздялата си с „Пайнер”. Десислава просто обяснява, че иска да прави песни, които тя харесва и да ги пее.

Десислава се моли да я приберат

Десислава се моли да я приберат

Припомняме, че преди време една друга известна певица Рени също напусна димитровградската компания с гръм и трясък. Тя разгласи шокиращата вест, че за певиците има черен списък с тарифа, според която те се предлагат на частни партита и на богати чичко-паричковци.

Собственикът Митко Пайнера категорично отрече обвинението, като заяви, че изпълнителките имат „специален морален кодекс, в който пише, че трябва да спазват определени правила”. Разгласена бе и още една причина изпълнителките да напускат „Пайнер” и тя е големия процент, който ссобственикаприбира от заработеното им по участия.

Десислава не уточни какво точно я е накарало да се раздели с „Пайнер”. Но въпреки непрекъснатите й напъни да се покаже супер популярна изпълнителка от световна величина, кариерата й в последно време бележи застой. Въпреки твърденията й, че има огромни реализации в Германия и Америка, истината била, че няма пари да си плати и сметките, доверяват близки до звездата.

Факт е, че от дълго време певицата няма един хит, ново парче, а участията й са предимно в Града на тепетата, където и живее, твърдят интриганти.
Паметливи припомнят, че откакто каза „Чао” на „Пайнер” изпълнителката на „Мистерия” не е направила нищо наистина качествено, дори няма и видео към клиповете си. Липсата на средства била и една от причините певицата да се навие срещу сравнително нисък хонорар да бъде част от журито в музикалното шоу „Гласът на България”.
Затова гласовитката измислила хитър план как отново да се вмъкне в димитровградската компания.

Десислава поканила колежката си Нелина заедно да правят дует. Бившата на Коко Динев се съгласила, но все още не е получила категоричното потвърждение на продуцентите. Но така или иначе Десислава успяла. За радост на феновете си тя ще бъде сред певиците на традиционното турне на „Планета” през декември.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Обрат: Десислава на колене пред Митко Пайнера!”

  1. Теодора

    окт. 22. 2014

    Попфолк дивата не е от Раднево, а от Стара Загора.

Добавете коментар