Нов удар за Миро в „Гласът на България“, краят му идва

Нов удар за Миро в „Гласът на България“, краят му идва
4 (80%) 4 votes

Миро почти сигурно ще бъде освободен от „Гласът на България“, но въпросът пред Слави и екипът му е дали да му бият шута веднага или след края на третия сезон!

Нов удар понесе Миро в шоуто „Гласът на България“. Той вече трети сезон е част от журито в предаването, но тази негова хегемония по всяка вероятност ще приключи скоро. Евгени Димитров сериозно е вдигнал мерника на певеца, съобщи „Всеки ден“. Маестрото бил бесен от некомпетентността на Миро, което лишавало шоуто от изключително големи таланти. Това важи най-вече за вокалните двубои, където Миро редовно избирал грешния човек.

Миро вбеси не само Слави, но и Маестрото! Краят му в "Гласът на България" идва...

Миро вбеси не само Слави, но и Маестрото! Краят му в „Гласът на България“ идва…

„Какъв критерий за музика е Миро изобщо? Даже е нелепо да стои до величия като Наско и Орлин. По-добре да си ходи, предаването само ще спечели от това.“ – беснеел Евгени пред колегите си от „Ку-ку бенд“.

Всъщност краят на Миро в „Гласът на България“ изглежда сигурен, но не само заради неприязънта на Маестрото. Слави Трифонов също сериозно е набрал на Каризмата. Както Kliuki.bg писа, Миро има по-специални отношения, граничещи с любовни, с една от състезателките в отбора си. Това е Светлана, която е бесарабска българка. Именно тя е и една от сериозните причини Евгени Димитров да се разбеснее така срещу Миро, защото той не смятал, че Светлана заслужава да достигне до живите концерти, но треньорът й сериозно я лансира. Слави Трифонов пък не понася да се смесват работата и личните чувства и затова вече обмисля да освободи Миро.

Големият въпрос обаче пред целия екип е кога да го стори. Дали да изчака края на този сезон, за да няма сътресения в шоуто, или да му се бие шута още сега?! Едно е абсолютно сигурно обаче – четвърти сезон за Миро в „Гласът на България“ няма да има.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нов удар за Миро в „Гласът на България“, краят му идва”

  1. Rujka Genova

    окт. 25. 2014

    наистина клюки

Добавете коментар