Тачо и пиян, и трезв – все е зле! (Жени чак събуди съчувствие)

Тачо и пиян, и трезв – все е зле! (Жени чак събуди съчувствие)
5 (100%) 3 votes

Тачо толкова си повярва, че е ВИП и зрителски любимец, че тотално му изтърва края

Тачо накара дори най-приближените си във ВИП Брадър 2014 да го номинират. На хорицата им писна с безумно си поведение и зверски крясъци!

Мъжът на Жени Калканджиева изложи не само нея, но и майка си за пореден път, видя kliuki.bg. Женицата само преди дни се умиляваше от спомена какво прекрасно дете е бил и какъв рицар е станал.

Синчето й преживя невъобразима трансформация само за месец от „мъж на жена си”, през „всеобщ любимец” до „всеобщо отвращение”. Тачо пред очите на популярните си съквартиранти и зрителите се превърна в един ВИП-Пацо или роднина на тризначките!

Продуцентите не намериха друга адекватна любовна линия н реалити-сериала си и му дадоха втори шанс, въпреки проявеното насилие. Завръщането на Тачо създаде един-два романтични мига, сълзи и дори смях, но предизвика най-вече грозни скандали!

Жени предизвика жал заради Тачо

Жени направи непосилен опит да бъде съпруга като по учебник, но опитите й бяха взривени от арогантността на Тачо

След като Жени Калканджиева прегърна мъжа си, явно е решила да се държи като традиционна съпруга. Моделската шефка премълча изблиците му, подкрепя го и го вдъхновява, за да изпълни мисията си успешно (и да си върне хонорара). Тачо обаче се оказа истински Франкенщайн!

Явно приказките на Венета Райкова, че е зрителски фаворит и подкрепата на другарчетата му отвън са му напомпали самочувствието. Вторият му шанс му върна хонорара, но и свали маската му на добряк под женски чехъл.

Тачо го удари на мощни ругатни, убийствено самочувствие и на словесна агресия. Всичко това – не на пияна глава! Многото бири вече не са оправдание за мъжа на Жени.

Тачо от „Хаджи Димитър” подкара ла*новоза срещу собствената си жена, която, без да му крещи, направи опит да спре изцепките му. За благодарност получи ужасяваща канонада: „Проста, малоумна, тъпунгер”.

Калканджиева успя да се въздържи, докато не се намеси Вулева. Водещата й даде да разбере, че се превръща в жалка жертва отстрани и Жени не чака второ мнение. На Тачо му стана ясно, че ще си получи мижавия хонорар, но ще продължи да носи рога, щом не си затваря устата. В противен случай – да взима автобуса за мама!

Възмутените му съквартиранти, во главе с най-близкия му – Иво Аръков, го номинираха. След като Тити Излезе, друго не може да обедини толкова различните съквартиранти. Нужен е само един Тачо, който се оказа ужасно нетърпим – и пиян, и трезвен!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тачо и пиян, и трезв – все е зле! (Жени чак събуди съчувствие)”

  1. НП

    окт. 23. 2014

    Този Тачо е крайно време да го изгонят от ВИП Брадър. Защо въобще го върнаха ? Той не е за тази къща, държи се ужасно. Речника му е под всякаква критика – за толкова години край Жени не се научи как да се държи и как да говори. Просто нямам думи.

Добавете коментар