Жени Калканджиева и Тачо свършиха работата така, че останалите съквартиранти не мигнаха!

"Какво беше това, бе?! Цяла нощ не съм спала. Пъшкане, охкане, скърцане... Какво направиха тези хора?!", изумена и видимо недоволна попита Камелия Тодорова само два дни преди снощния жесток скандал между Жени Калканджиева и съпруга й Стефан Манов - Тачо. А Людмила Захажаева бе така любезна да й обясни какво е чула всъщност.

"Направиха го хората. Ама така го направиха, че май счупиха спалнята", бе отговорът на рускинята, видимо доволна от факта, че креватната гимнастика във Вип Брадър вече не е мираж. Да, Жени Калканджиева и Тачо наистина се "оправиха" в Къщата и това не е тайна за никого от съквартирантите, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_328280" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо бръкнаха в меда - не издържаха[/caption]

Случката се разиграла след огромната радост от победата на мисията "Диктаторът" и фактът, че точно Жени Калканджиева и Стефан Манов издействаха луксозния бюджет на съквартирантите за цялата идна седмица. Видели за пръв път от доста време алкохол в Къщата, Жени и Тачо така се зарадвали, че се опиянили, както само те умеят. А после се случило неизбежното.

И ако горещите ласки между Ива Екимова и Иво Аръков май ще се окажат мираж и само в главата на някого, то ласките между Жени Калканджиева и Тачо явно са напълно реални. "Показанията" на съквартирантите са ясно доказателство за това.

Лошото обаче е, че само часове след бурната им нощ Жени Калканджиева и Тачо сложиха край на брака си. След обидите и унижението, на които Тачо подложи съпругата си пред очите на всички в Къщата, а и на зрителите, няма две мнения, че той сам си подписа смъртната присъда.

"Колкото и да го обича, Жени Калканджиева е горда жена и никога не би останала с него. Това момче се държа като истинско озверяло животно и я направи за резил пред света. Друга жена може и да му прости, но не и тя. Излезе ли оттук, Жени Калканджиева ще разпише пътния лист на Тачо", убедени са Кали и Камелия Воче.