Часове преди скандала: Жени и Тачо счупиха спалнята от… (ВИЖ ТУК)

Часове преди скандала: Жени и Тачо счупиха спалнята от… (ВИЖ ТУК)
4.5 (90%) 4 votes

Жени Калканджиева и Тачо свършиха работата така, че останалите съквартиранти не мигнаха!

„Какво беше това, бе?! Цяла нощ не съм спала. Пъшкане, охкане, скърцане… Какво направиха тези хора?!“, изумена и видимо недоволна попита Камелия Тодорова само два дни преди снощния жесток скандал между Жени Калканджиева и съпруга й Стефан Манов – Тачо. А Людмила Захажаева бе така любезна да й обясни какво е чула всъщност.

„Направиха го хората. Ама така го направиха, че май счупиха спалнята“, бе отговорът на рускинята, видимо доволна от факта, че креватната гимнастика във Вип Брадър вече не е мираж. Да, Жени Калканджиева и Тачо наистина се „оправиха“ в Къщата и това не е тайна за никого от съквартирантите, пише вестник „Всеки ден“.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева и Тачо бръкнаха в меда – не издържаха

Случката се разиграла след огромната радост от победата на мисията „Диктаторът“ и фактът, че точно Жени Калканджиева и Стефан Манов издействаха луксозния бюджет на съквартирантите за цялата идна седмица. Видели за пръв път от доста време алкохол в Къщата, Жени и Тачо така се зарадвали, че се опиянили, както само те умеят. А после се случило неизбежното.

И ако горещите ласки между Ива Екимова и Иво Аръков май ще се окажат мираж и само в главата на някого, то ласките между Жени Калканджиева и Тачо явно са напълно реални. „Показанията“ на съквартирантите са ясно доказателство за това.

Лошото обаче е, че само часове след бурната им нощ Жени Калканджиева и Тачо сложиха край на брака си. След обидите и унижението, на които Тачо подложи съпругата си пред очите на всички в Къщата, а и на зрителите, няма две мнения, че той сам си подписа смъртната присъда.

„Колкото и да го обича, Жени Калканджиева е горда жена и никога не би останала с него. Това момче се държа като истинско озверяло животно и я направи за резил пред света. Друга жена може и да му прости, но не и тя. Излезе ли оттук, Жени Калканджиева ще разпише пътния лист на Тачо“, убедени са Кали и Камелия Воче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар