Николета получи завидно медийно внимание, без да унижава Алисия

Николета се радва на истински урожай от медийно внимание: Ласкин я хока, Слави се подигра с мъжлето й, намериха й доволно богат любовник.

Лозанова бере плодовете на шеметната си телевизионна кариера. Без да се налага да хули я Алисия, я Андреа, моделката се радва на образцов ПР и медийно присъствие, забеляза kliuki.bg.

Разкритията на новото-старо предаване на Николета й дадоха идеален повод за онлайн битка с Иван Ласкин. Актьорът не й спести нито прякори, нито жлъч. Тя пък реагира мълниеносно като обеща сурови кадри, които да защитят реномето й на скандална водеща.

Междувременно пък Слави Трифонов и компания пък я превърнаха в анимационен герой. В новата мини-рубрика на шоуто присъства със съпруга си и неговите прословути футболни умения.

[caption id="attachment_328284" align="aligncenter" width="300"]Николета беше осмята и от Слави Николета: Головете ти са в Червената книга[/caption]

Божинов не може да срита качествено дори домашната котка, а за капак женичката му пазарувала в книжарница. Николета си купила Червената книга. В изданието с изчезващи видове не присъствала нито кафявата мечка, нито египетски лешояд, а...негов гол!

Устатата моделка не наказа с остроумие Дългия и екипа му, но може би им крои достойно отмъщение. Нейните папараци трудно ще уловят Слави Трифонов и новата му любима, но някой от подчинените му може да лъсне без време в ефира на bTV.

Междувременно се появи новината, че Николета си гарантирала висок стандарт, без да харчи скъпоценния си хонорар или да точи заплатата на Валери. Неизвестен турски олигарх се радвал на незаконните й ласки веднъж седмично. Срещали се в скъпоструващи хотели и за всеки сеанс Николета получавала не само лъскави подаръци, но и хилядарки кеш. Въпросният чичко бил на идеална възраст от близо 50 години и бил особено щедър с българската си любовница.

Лозанова не се разсърди на никого и през смях коментира новината във Фейсбук: nikoleta_vestnik А как изглеждат Валери и Николета като анимационни герои може да гледате в края на ВИДЕОТО ТУК!