Никол Андонова даде пример за това как печелиш точки и докато правиш комплимент на бившата

Никол Андонова ще засрами куп агресивни дами, дошли на мястото на „първата съпруга”.

Жената, която измести Мария от сърцето на мъжа й показа, стила и класата, за които мнозина популярни дами претендират. Тя не демонстрира лукс, а отдаденост към най-ценните неща: момчетата си и професионалните амбиции.

Никол Андонова упорито бягаше от вниманието на медиите, макар появата й до бизнесмена Митко да събуди силен интерес навремето. Бившата му съпруга не направи панаир от раздялата си като Алисия, но все още просъсква, че никога не го е обичала достатъчно. Милионерът Криси отгледал Марая и направил отношенията й с бившия цивилизовани.

Никол Андонова не беше споменавана по никакъв повод. Единствено детенцето й – малкият Ивайло се споменава като особена слабост на каката Марая и коментарът приключва до там.

[caption id="attachment_328294" align="aligncenter" width="300"]Никол Андонова в най-ломантичния й ден Никол Андонова в най-ломантичния й ден[/caption]

Истината е, че преди няколко години бракът между певицата и съпруга й приключи ненадейно. Бизнесменът се влюби в толкова различната от съпругата му красавица, научи kliuki.bg. Никол Андонова беше истинска загадка. За нея се знаеше само, че е много стилна дама, която обожава мъжа до себе си.

За електронното издание e-burgas.com тя даде първото си интервю, в което разкри неизвестни неща за себе си. Малкият Ивайло вече тръгна на градина, а тя реши да прави кариера.

Никол Андонова планира да се занимава с онлайн медии. Пътува много и рисува. Най-важното за нея обаче е семейството й, а срещата й с Митко е съдбовна. Фактът, че е бил женен не коментира, а споделя само, че имали нужда един от друг.

За Мария говори не просто с уважение, а деликатно обобщава, че мъжът й има вкус. Отношенията им били спокойни и зрели. Дори я нарича част от семейството им.

Това, което прави най-голямо впечатление и буди искрена симпатия е определението за бившата: „на първо и последно място е майката на специално за нея дете”! Младата жена оценява факта, че Марая й е поверена от бившата и нямало нужда да се говори повече.

Никол Андонова явно се чувства сигурна и щастлива с живота си и няма нужда да провокира войни, за да буди интерес.