Ива Екимова се изповяда за внезапно породилите се чувства към Иво Аръков!

Изгонената от Къщата на Вип Брадър Ива Екимова проговори и се изповяда за случката с Иво Аръков, по когото залитна в шоуто и за раната, нанесена на дългогодишния й партньор Петрозар.

Ива Екимова не скри, че е изпитвала чувства към Иво Аръков, които били най-силни в момента на масажа и на прегръдките, които зрителите на Нова телевизия видяха с очите си. После обаче русокоската осъзнала, че това е само моментна заблуда заради откъсването й от реалния живот и че между тях с Иво Аръков не може да има нищо.

[caption id="attachment_328308" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова призна, че е имала чувства към Иво Аръков[/caption]

"Виновна съм, да. Направих го. Извиних се вече няколко пъти на Петрозар за това, което е трябвало да види в студиото на Ники Кънчев и знам, че го е заболяло. Затова му се извиних. Бих го разбрала, ако след този случай бе избрал да се раздели с мен и нямаше да имам право да му се сърдя. Той обаче предпочете да останем заедно, което още веднъж ми доказа какъв прекрасен човек е", разбъбри се Ива Екимова и заяви, че в момента изпитва почти майчински чувства към Иво Аръков и иска да му предаде опита си на зряла жена.

Приказките й обаче не могат да заблудят никого, като се има предвид, че не Ива Екимова осъзна чувствата си, а Иво Аръков ясно й показа, че не изпитва нищо към нея. Това се видя ясно от записите в Къщата, когато Иво Аръков пускаше влажни погледи към Елена Кучкова, а на ръка разстояние от него Ива Екимова бе изгубила перманентната си усмивка и бълваше огън от очите си.

Станахме и свидетели на заядливи реплики от страна на Иво Аръков към Ива Екимова и точно това бе причината тя да го номинира за изгонване на последните си номинации в шоуто.

"Кого заблуждава Ива?! Лигите й течаха по Иво Аръков и още текат. И искаше да го изгони от Къщата, защото щом не е с нея, тя не можеше да понесе, че ще трябва да го гледа как интимничи с Елена Кучкова", коментират познати на Ива Екимова от светските среди на столицата.