Ива Екимова призна за Иво: Да, направих го! (ОЩЕ РАЗКРИТИЯ)

Ива Екимова призна за Иво: Да, направих го! (ОЩЕ РАЗКРИТИЯ)
5 (100%) 3 votes

Ива Екимова се изповяда за внезапно породилите се чувства към Иво Аръков!

Изгонената от Къщата на Вип Брадър Ива Екимова проговори и се изповяда за случката с Иво Аръков, по когото залитна в шоуто и за раната, нанесена на дългогодишния й партньор Петрозар.

Ива Екимова не скри, че е изпитвала чувства към Иво Аръков, които били най-силни в момента на масажа и на прегръдките, които зрителите на Нова телевизия видяха с очите си. После обаче русокоската осъзнала, че това е само моментна заблуда заради откъсването й от реалния живот и че между тях с Иво Аръков не може да има нищо.

Ива Екимова

Ива Екимова призна, че е имала чувства към Иво Аръков

„Виновна съм, да. Направих го. Извиних се вече няколко пъти на Петрозар за това, което е трябвало да види в студиото на Ники Кънчев и знам, че го е заболяло. Затова му се извиних. Бих го разбрала, ако след този случай бе избрал да се раздели с мен и нямаше да имам право да му се сърдя. Той обаче предпочете да останем заедно, което още веднъж ми доказа какъв прекрасен човек е“, разбъбри се Ива Екимова и заяви, че в момента изпитва почти майчински чувства към Иво Аръков и иска да му предаде опита си на зряла жена.

Приказките й обаче не могат да заблудят никого, като се има предвид, че не Ива Екимова осъзна чувствата си, а Иво Аръков ясно й показа, че не изпитва нищо към нея. Това се видя ясно от записите в Къщата, когато Иво Аръков пускаше влажни погледи към Елена Кучкова, а на ръка разстояние от него Ива Екимова бе изгубила перманентната си усмивка и бълваше огън от очите си.

Станахме и свидетели на заядливи реплики от страна на Иво Аръков към Ива Екимова и точно това бе причината тя да го номинира за изгонване на последните си номинации в шоуто.

„Кого заблуждава Ива?! Лигите й течаха по Иво Аръков и още текат. И искаше да го изгони от Къщата, защото щом не е с нея, тя не можеше да понесе, че ще трябва да го гледа как интимничи с Елена Кучкова“, коментират познати на Ива Екимова от светските среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Ива Екимова призна за Иво: Да, направих го! (ОЩЕ РАЗКРИТИЯ)”

 1. Име (задължително)

  окт. 23. 2014

  Долна кучка

 2. Ilko Kostov

  окт. 23. 2014

  ПО големи глупости не можахте ли да измислите…………….

 3. Daniel Stanev

  окт. 23. 2014

  То цялото им предаване е такова.

 4. Женско мнение

  окт. 24. 2014

  А, бе, кво толкоз му харесват на тоя Аръков, бе…Съвсвм обикновено момче с криви зъбки. Като почнат да се превземат разни там медии…КрАсавец бил, секс символ бил. Е, хайде пък да не сме виждали красавци, че да го рекламират чак толкоз!

 5. hili

  окт. 24. 2014

  Аръков е най-обикновено момче, което не блести с никакъв външен вид. Явно е изкуствено лансиран като голям красавец, което се наблюдава и в редица случаи с други „звезди“.
  Създават се изкуствени идоли. Аман от привилегии и връзки в тая държава.

 6. Лозана Иванова

  окт. 24. 2014

  Отвратителна е тая жена с голямата си уста и голям нос.Бягай .бягай Петро от тая долна кучка,хлъзгава змиорка

Добавете коментар