Саня Армутлиева с удар по Любо Киров

Саня Армутлиева с удар по Любо Киров
4.7 (93.33%) 3 votes

Саня Армутлиева счита действията на Любо Киров в X Factor за доста непрофесионални!

Станислава Армутлиева, по-известна като Саня, продължава наказателната си акция срещу колегите си в X Factor. Този път в нейна жертва се превърна Любо Киров. Саня считала неговия избор на отбор за концертите за крайно неуместен и дори надменно гледала на него. Тя не виждала никаква конкуренция за своите момичета от тима на Любо, който включва четири изпълнители на над 25 години.

Саня Армутлиева дори си позволи да го намекне тази сутрин в „Здравей, България“. Тогава тя заяви, че тази вечер на Заки ще му бъде изключително тежко да елиминира една от групите си, защото там всички били перфектни. За отбора на Любо изобщо не спомена, защото бе видно, че не го смята за сила. Тя даже не доумявала как бившият вокалист на „ТЕ“ може да избере подобна финална четворка и даже го считала за безобразие.

Саня Армутлиева с пренебрежително отношение към Любо Киров в X Factor

Саня Армутлиева с пренебрежително отношение към Любо Киров в X Factor

Саня Армутлиева изобщо не е доволна от случващото се в X Factor тази година и най-вече заради своите колеги в журито. Тя уважавала единствено Заки, а Мария Илиева и Любо й били паднали в очите с действията си този сезон. Саня отдавна харесваше Мирян, но постъпката на Мария с него я е отвратила тотално. Първо Илиева го отстрани, но след разразил се скандал във Фейсбук, той беше върнат. За Саня обаче това е тотална липса на професионализък от страна на изпълнителката на „Видимо доволни“.

Както Kliuki.bg писа вече, Саня Армутлиева е в лоши отношения с Мария Илиева именно заради тази нейна грешка, довела до повече участници в отбора й. Това за нея не било справедливо, а освен това не одобрявала, че Любо елиминирал таланти като Момчил за сметка на хора с доста по-ниски вокални възможности като 57-годишния Атанас. Това Саня непрекъснато му го натяквала, въпреки че така конкуренцията на нейния тим е доста по-слаба.

В крайна сметка Саня Армутлиева има огромното самочувствие, че тази година нейният отбор е най-добрият и се отнасяла крайно пренебрежително към другите тимове, особено тези на Мария и Любо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар