Скандалът в X Factor ескалира, всичко изглежда ясно повече от месец преди края!

Уникален скандал се заформи в X Factor. След връщането на Мирян Костадинов се оказа, че Маги Халваджиян е решил да го сложи директно на финала. Продуцентът на шоуто бил възхитен и много обнадежден в чисто финансов аспект, тъй като след първия концерт за Мирян имало изключително много пуснати смс-и, но не само това. Разликата с втората в тази класация Кристина Дончева била просто умопомрачителна. Освен това Мирян е състезателят с най-много фенове във Фейсбук и именно заради това бе върнат в предаването. Всичко това е накарало г-н Халваджиян още отсега да обещае на Мирян Костадинов финалното място, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_328319" align="alignright" width="300"]X Factor е предварително решен X Factor е предварително решен[/caption]

Разбира се, решението на продуцентът е доста скандално, предвид факта, че до края на шоуто остават толкова много концерти. Маги обаче не можел да си позволи да изгуби своята златна мина и вече предупредил всички в екипа, че Мирян ще е на финал. Това обаче ще се случи по най-трудния начин, поне за пред зрителите. За да може X Factor да трупа стабилно пари от гласуване на хората, Мирян ще бъде почти след всеки концерт на елиминации. Понеже хората го обожават, се очаква да дадат доста от парите си за него, което е и целта на шоуто. Той винаги ще бъде спасяван, но на висока цена за публиката.

За това, че в X Factor някои неща се знаят предварително, се говори от много време. Миналия сезон в шоуто направиха нещо подобно в името на парите. Тогава добутаха Атанас Колев до финала, тъй като през цялото време той събираше много фенки. Там той загуби, при това съвсем логично, тъй като момчето нямаше големи гласови данни.

Сега с Мирян Костадинов може би ще се случи същото. Да, той е доста по-талантлив от Наско, но X Factor изобщо не го включваше в сметките при старта на шоуто. Затова той бе елиминиран в Къшата на съдиите, макар да бе видно, че е поради някакви задкулисни игри. Нещата обаче се обърнаха поради зрителите и Мирян се превърна от отпаднал участник във финалист. На финала обаче той ще загуби, тъй като победителят е предварително определен. Така предаването хем ще прибере печалбата от Мирян, хем ще излъчи шампиона, който иска.