Людмира Захажаева e със специална роля

Людмила Захажаева била скритата лимонка на ВИП Брадър. Устатата рускиня Людмила Захажаева била пусната от продуцентите на шоуто с няколко мисии. Едната - да дразни непрекъснато съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър и да не ги оставя на мира. Изълняващата роля на мушитрънче успешно се вмъкна в „обувките на сценаристите” и наистина страшно додея на всички.

Людмила Захажаева уж нищо на знаеше за шоуто и беше категорично против участието на дъщеря си Албена Вулева в него, но бе добре осведомена за всички. Особено за тъмните им тайни, които според близки до кухнята на реалите формата били й дадени да научи от продуцентите. Умелите й въпроси потвърдиха слуха, че Мамаша се е справила добре със задачата, пише пише HotArena.net.

Наглата над шейсет годишна рускиня, която не спира да се фука с това, че е родена в Санкт Петербург и която заля с помия българите, ВИП Брадър и Нова телевизия се оказа, че е готова и в дупката на Ада да влезе, но да заработи хонорара си.

[caption id="attachment_328321" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева изправи всички на нокти в Къщата Людмила Захажаева изправи всички на нокти в Къщата[/caption]

Който продуцентите й обещали, че ще е много по-голям, ако бъде по-нахална и скандална и остане повече време в Къщата, пише HotArena.net..

Затова, без да губи време, още с влизането си Людмила Захажаева започна с хапливите реплики. За добре дошла първа подхвана певицата Камелия Воче. Тя не я пусна, докато последната не й отговори дали има пластични интервенции по себе си. Правила ли си е операции за разкрасяване на лицето попита и естрадната прима Йорданка Христова.

После не остави на мира джаз певицата Камелия Тодорова и актьора Влади Въргала, докато не получи отговор дали злоупотребяват с алкохол. Направо застреля от упор поп фолк дивата Кали с въпроса дали в потеклото й има нещо циганско или турско. Пайнерката й отговори с половин уста.

Злобничко се поинтересува откъде идва омразата между Йорданка Христова и Лили Иванова. Уклончивият отговор на Данчето тя парира с няколко песни на Лили, достатъчно високо, за да бъде чута от всички, припомни Kluiki.bg. Зорница Линдарева и плеймейтката Елена Кучкова пък не оставя дъх да си поемат, а ги използва за спаринг партньори, за да не й е скучно.

Голямата й уста не подмина и танцьора Атанас Месечков. Каза му, че мявка с женски тембър и по децибелите по-.скоро прилича на наакано дете, а не на солиден мъж, на когото можеш да разчиташ.

Ескцентричната Людмила Зажахаева на няколко пъти се размина с гнева на Тачо. Заядливката не забрави да го подкачи, че ако пак пусне в действие юмруците си ще изскочи като стрела от Къщата, но този път без връщане назад.

С престараването си да не изхвърчи набързо от луксозната резиденция и да заработи повече пари направи добра услуга на Албена. Всички съжалиха мадам „Сигнално жълто” заради родителката й и нещастното й детство, дори я обикнаха от съжаление. Разбраха още защо Албена Вулева не иска брак и деца.