Людмила Захажаева и Албена побъркаха Воче – иска да си ходи!

Людмила Захажаева и Албена побъркаха Воче – иска да си ходи!
5 (100%) 2 votes

Людмила Захажаева изкарва всеки лев заложен в договора й, щерка й пък се амбицира да докара инфаркт на „лелките”

Людмила Захажаева се отървава един по един враговете на жена си. Камелия Воче похлопа на вратата на Изповеделнята, за да последва Евгени Минчев.

„Руската машна” във ВИП Брадър 2014 гази без милост всеки посегнал с нападки към милото й чедо, видя kliuki.bg. Мамаша влезе в реалитито, което ненавижда срещу хонорар, който ще расте прогресивно с всеки съквартирант доведен до лудост.

Людмила Захажаева побърка всички

Госпожа Стихийно бедствие

Людмила Захажаева е пълно „перде” и храни по домова книга виповете в Образцовия дом на Нови Хан. Единствените, които се спасяват от нападките й са приближените на щерка й – Наско и Зорница. Камелия Тодорова е пощадена като певица, защото мамаша обожава гласа й, а отскоро неин фаворит е Вуош (руската версия на Уош).

Людмила Захажаева не е традиционна майка, но бди като орлица срещу всеки дръзнал да провокира и критикува Албенчето. Шеметната дама обяви джихад на „бабичките” – Кали, Йорданка Христова и Камелия Воче. Откакто присъства на откритите номинации съвсем е безкомпромисна.

Людмила Захажаева се зарече да воюва до дупка, а дъщеря й доби кураж и вече не е онова лежерно отпуснато същество, а истинска харпия. Албена Вулева открито обяви намерението си да докара инфаркт на поне една от врагините си. Кали засега държи фронта, но Камелия Воче не издържа.

Певицата бесня, кара се, плю, номинира, но не можа да озъпти мърлявите си съквартирантки. От отсрещния лагер направо я побъркаха, а всеобщия любимец Уош МС взе да прани наранената им чест. Нещата явно са излезли извън контрол и снощи Алекщсандра Сърчаджиева обяви, че в Къщата има извънредна ситуация.

Камелия Воче застана чинно пред Изповедалнята с желание да излезе. Въпреки дълговете си и ангажиментите към децата, певицата рискува своя хонорар, за да се отърве от дразнителите.

Ако изисканата, иначе, дама напусне Албена Вулева бележи пореден успех. Първо се отърва от Ива, сега от най-шумната „чистачка”. Людмила Захажаева може да се разправи лесно и с останалите две.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Людмила Захажаева и Албена побъркаха Воче – иска да си ходи!”

 1. Аз

  окт. 24. 2014

  Не знам какъв ще е хонорара на тая смръдла, но ще падне рейтинга на Брадъра, щото хората ще се прежалят да гледат Сървайвър, вместо меганапъните на руската простакеса и изчадието и.

 2. Hili

  окт. 24. 2014

  Хйкиууъъгх

 3. Hili

  окт. 24. 2014

  А бе тия Воче и Кали май са доста по-смръдливи. Особено като им знаем биографиите…Ама, с кво да се похвалят друго горките, освен, че много чистели…,което не е много ясно, де. То всеки може по цял ден да се разхожда с парцала и да претендира, че е много чист. Ама,…,главите им са бая празни. Плюс това не е много ясно, ако ги помиришем тук там какво ще надушим.

 4. Име (задължително)

  окт. 24. 2014

  Жената може и да реагира странно (съгласно нашето виждане за нещата от живота), но кои сме ние да я съдим – а като отчетем огромният брой коректни съждения, изказани от нея, какво се получава – лудите са прави!.
  Е, трябваше да влезе някой извън общоприетото разбиране за нормалност, за да видим, че ние не сме нормални.

Добавете коментар