Тежък удар съсипа Ани Салич! (ПОДРОБНОСТИ)

Тежък удар съсипа Ани Салич! (ПОДРОБНОСТИ)
5 (100%) 3 votes

Ани Салич не е на себе си, колегите й разтревожени!

Тежък удар съсипа Ани Салич. Новинарката и дългогодишно медийно лице рухна от новината, че ще бъде свалена от ефир. Да, това е самата истина, разкрита от нейни колеги в Нова телевизия. А причината не е ниският рейтинг на предаването й „Извън новините“, а „високото“ й тегло.

Ани Салич надебеля дотам, че първо – в телевизията вече трудно намират с какво да я облекат и второ – водещата изглежда двойно по-дебела на камерите. Ани Салич на няколко пъти получила предупреждение от шефовете си да отслабне, но ги взимала сякаш на шега. Днес обаче положението стана критично и не търпи отлагане. Ръководството й съобщило, че колкото и добра да е, не стои подходящо на екран и ако не отслабне, ще я сменят и ще й дадат работа зад кадър.

Ани Салич

Ани Салич ще остане без работата си ако не отслабне

„Ани Салич е съсипана от това, което чу. А и как иначе, когато целият й живот е свързан с телевизията, толкова лишения е имала заради нея. Наистина обаче трябва да се стегне и да се подложи на диета, защото теглото й рязко скочи. А в сравнение с другите фини като балерини водещи, тя прилича на кит“, коментират колеги на Ани Салич.

Припомняме, че водещата отслабна драстично преди година с диетата на Петър Димков, която й стопи над 10 килограма. После обаче Ани Салич се отпусна и в забързаното ежедневие започнала отново да се храни на крак и то с висококалорични храни като сандвичи, пици и дюнери.

Това бързо се отрази на визията й, защото самата Ани Салич признава, че по принцип е предразположена към пълнеене и то скоростно. „Такава й е натурата. Виждали сме Никол Станкулова да яде като разпрана, но момичето просто е такова, че не пълнее. Но Ани Салич не може да се сравнява с нея – нито по структура, нито по възраст. Знаем, че с годините отслабването става по-трудно и трябва да имаш воля и инат, за да го постигнеш“, убедени са служители в Нова телевизия.

Сега Ани Салич се зарекла отново да започне диетата на Петър Димков, въпреки че колежки й препоръчвали 90-дневната диета за по-бърз резултат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Тежък удар съсипа Ани Салич! (ПОДРОБНОСТИ)”

 1. Joana Rubin

  окт. 24. 2014

  това, че е дебела, не пречи, а това, че е абсолютно некадърна – е важно обстоятелство, за да я изхвърлят на улицата. да се маха от ефир е крайно време, та да си починат и зрителите от нейните тъпи брътвежи със слугински акцент.

 2. Joana Rubin

  окт. 24. 2014

  да дойде, ще й помогна да отслабне за три дни, ако ми плати 25 000 евро. не съм толкова злобна, като нея. дори изобщо не съм злобна и ще й помогна с мерак по женски. дори ще й помогна да оправи и фъфленето си за още 25 000 евро отгоре. преди, като беше по-обикновено момиче, я харесвах.

 3. SS

  окт. 25. 2014

  И така става за ебване. 🙂

 4. АЛ Бънди

  окт. 25. 2014

  Този хипопотам е крайно време да се маха от екрана ,то по физиономията и личи че е злобна и завистлива ,грозна с отвратителен акцент и големммммммммми габарити , заради нея сега не гледам новините по НОВА

 5. павел

  окт. 27. 2014

  До сега не бях чувал някой глупак да говори за тяло на говорителка или водеща по ТВ, а ако става дума за ЛИЦЕ на ТВ, то Ани почти нямя конкуренция.

Добавете коментар