Взрив! Слави Трифонов в шок: Бременна е! И ся к’во?!

Взрив! Слави Трифонов в шок: Бременна е! И ся к’во?!
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов едва не откачил, когато разбрал новината!

„Бременна е. И сега какво правим?!“, успял само да каже Слави Трифонов, шокиран от новината за бременността на една от любимите си жени. Не, това не е Мартина Огнянова, нито някоя от сочените за негови любовници, а певицата Цветелина Грахич, към която Слави Трифонов има най-голяма слабост в шоуто си.

Малката босненка се радва на симпатиите на Дългия, който я счита за най-гласовита и атрактивна от тримата беквокалисти. Вестта, че Цветелина Грахич е надула корема обаче, го постави в шок. Защото по договор певицата няма право да отсъства от шоуто заради майчинство, а бременна не върви да пее всеки ден. Това разкриха служители от „Шоуто на Слави“, които са категорични, че босненката може да си развали окончателно отношенията със Слави Трифонов.

Слави Трифонов

Слави Трифонов шокиран от новината за Цветелина Грахич

„Слави не може да я уволни, защото е бременна. Но Цвети тотално си отряза пътеките към сърцето му. А и с това момче са заедно само година, какво може да й даде той?! Млада е и кариерата й е много по-важна от раждането“, на мнение са колеги на Цветелина Грахич.

Припомняме, че Грахич има връзка с музиканта от ромски произход Кристиян Шаламанов, от когото скоро разбрала, че е надула корема. Първоначално тя пазела в тайна бременността си от Слави Трифонов точно заради договора си и клаузите в него.

Все още Цветелина Грахич и Слави Трифонов не са провели неизбежния и сериозен разговор – какво правим оттук нататък, но това ще стане още тези дни. Източници, близки до Грахич подмятат, че босненката още се колебае дали да ражда детето, или да го премахне в името на работата си, а и защото е още много млада.

„Ако реши да не ражда обаче, връзката й с Кристиян Шаламанов е обречена на провал. Той е по-голям от нея и отдавна вече иска семейство и деца. Цветелина Грахич ще трябва да избира между него и бъдещето си при Слави Трифонов, и е много вероятно да предпочете второто“, коментират източниците.

За момента обаче е ясно само, че Слави Трифонов е в тотален шок от новината и единственото, което го чули да повтаря на няколко пъти, било: „Бременна?! Как така е бременна, бе?!“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар