Жестока драма съсипа Жени Калканджиева, Тачо куфее!

Жестока драма съсипа Жени Калканджиева, Тачо куфее!
5 (100%) 3 votes

Жени Калканджиева е съсипана, но никой не знае

Жени Калканджиева е принудена да крие голяма драма. Жени Калканджиева напусна Къщата на ВИП Брадър и бе приета по спешност в болница, не заради бъбречна криза, а защото загубила бебето си от Тачо. Драмата се разиграла, когато Стефан Манов-Тачо бе изгонен от ВИП Брадър заради проявена агресия. Припомняме, че той удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева и затова му бе показана вратата.

Съквартирантите и зрителите поискаха той да остане, но Големия брат го изгони. След което неочаквано, заради рейтинга на шоуто отново го върна В Къщата. Именно в този период Шестата по хубост в света се притеснила за половинката си и белята станала, разкриват добре осведомени източници от кухнята на реалите формата, пише в.“Всеки ден“.

Жени обаче изобщо не искала да се шуми около сполетялото я нещастие и помолила продуцентите за дискретност. За белята не знаели дори съквартирантите, но които заподозряха, че красивата Мис България 1995 е „надула корема”.

Жени Калканджиева си загубила бебето

Жени Калканджиева си загубила бебето

Жени Калканджиева скрила истината и от по-младия си съпруг заради избухливия му нрав и напрежението в Къщата, което и без това си е взривоопасно.
Тачо обаче не й спести простотиите си.

Уж й подари пръстен, след като прекрачи отново прага на резиденцията. Но много скоро след това показа тъмната си страна на характера си.
С груби думи и ругатни от рода на „Простачка”, „Тъпанарка”, гарнирани с псувни той се нахвърли на съпругата си, защото му поръчала по-малко бира.
Припомняме, че Жени и Тачо извоюваха луксозен бюджет за съквартирантите си с участието си в мисията на Големия брат „Диктаторът”, където за малко останалите не ги линчуваха, припомня Kluiki.bg.

След жестоките обиди и крясъци Жени заяви на Тачо, че ще се разведе веднага, след като излязат от Къщата. Тя обяви, че не иска да разговаря с него до края на реалите формата, нито да спи до него в едно легло.
Заради нейната категоричност Тачо разбра, че е прекалил и се оттегли в един ъгъл, за да се наплаче. Но малко след това съвсем изкуфя и като видя, че съпругата му си облича панталона й се нахвърли изотзад.

Жена му се строполи на спалнята, но успя да му отбие мераците. Но зрителите в следващия епизод ще видят освен каруцарското поведение на Тачо и бельото на Жени Калканджиева, което лъсна на екрана след неочакваната атака на мъжа й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жестока драма съсипа Жени Калканджиева, Тачо куфее!”

  1. Elinor Takova

    окт. 25. 2014

    LUDI LI STE BE?bremenna da pie kato smok?i da abortira i da se vurne v kushtata i da si produlji s pieneto!ogromna glupost!

Добавете коментар