Сензация в X Factor е на път да разбуди много сериозно духовете в шоуто!

Нова любов се поражда в X Factor. При това такава, която е леко шокираща. Най-малката в шоуто Кристина Дончева е изключително близка с лошото момче, но само на визия - Траян Костов. Изненадата е голяма, понеже Криси още няма дори 15 години, които ще навърши идния месец, докато Траян е на 19 г. Все пак обаче разликата им не е толкова голяма, а и трябва да отбележим, че Дончева изглежда дори малко по-голяма за своята възраст и вече на визия не е дете, а дама.

Кристина Дончева сякаш е най-харесваната от момчетата в X Factor. През лятото тя беше откровено ухажвана от Вениамин, който отпадна в Къщата на съдиите. Сега пък Траян сериозно си е харесал малкото момиче. Тук вече има по-голям шанс за успех на въпросния младеж.

[caption id="attachment_328454" align="alignright" width="200"]Кристина Дончева плени Траян Костов в X Factor? Кристина Дончева плени Траян Костов в X Factor?[/caption]

Kliuki.bg определи Кристина Дончева за по-голяма версия на чудото Крисия Тодорова. Бургаската девойка определено носи в себе си X Factor и въпреки възрастта си, е сред големите фаворити за успех в предаването. Траян пък вече втори сезон участва в шоуто, но чак сега стигна до последната му фаза. Той обаче не е определян за основен участник, поне що се касае до публиката, която засега не показва големи симпатии към него.

Във вторник вечерта ще бъде излъчена втората порция от концертите в X Factor 3. Дано пораждащата се любовна авантюра не попречи на Кристина Дончева да се представи на познатото си ниво, защото това девойче е сред най-добрите в цялото шоу, а конкуренцията тази година е просто зашеметяваща. Талантът на Кристина е толкова явен, че още на кастингите Саня й предрече финал.

X Factor често служи като средство за по-специални запознанства. Миналата година Атанас Колев се впусна във вълнуващо преживяване с Нелина Георгиева. През този сезон може пак да се случи нешо подобно.