Камелия Воче: Сама поддържам дома си и затова ще ме уважавате!

Камелия Воче: Сама поддържам дома си и затова ще ме уважавате!
3.3 (65%) 4 votes

Луксозният дом на Камелия Воче се намира в полите на Витоша, в престижния квартал Бояна от София.

След като се развела с италианския си съпруг, Камелия получила след развода сума, с която си закупила огромната къща в Бояна. Както се пише и от изданието „Всеки ден“, имотът струвал около два милиона лева.

Според запознати Камелия Воче се влюбила истински в тази къща още щом я видяла, тя инвестирала в нея почти всичките си средства от развода с бащата на сина си Самуил. Освен това там тя работела заедно със съпруга си и печелели добре от бизнес с подвързване.

Луксозният дом на Камелия Воче

Луксозният дом на Камелия Воче

Освен синът си Самуил, Камелия Воче има и по-голямо дете – щерка на име Деси, която обаче живее и работи в Италия, затова рядко отсяда в дома на майка си.

Имотът на Камелия Воче разполага с четири спални, огромна трапезария, хол и кухня на първия етаж, който Камелия ползва постоянно, защото е известна с кулинарните си възможности. Тя ги показва често и сега, докато се намира в къщата на „Биг Брадър“. Освен това помним участието на Камелия в „Черешката на тортата“, отново по Нова тв.

Камелия Воче живее в дом, в който кухнята и градината са нейните любими места

Певицата Камелия Воче живее в дом, в който кухнята и градината са нейните любими места

Самата Камелия Воче често споделя, че е избрала и поръчала в дома си много от мебелите си със специална заявка и нещата са дизайнерски изработени. Освен това тя казва, че предпочита модерния стил, а не харесва ретро стила, който често известните хора избират за ползват в домовете си, защото е класически, изтънчен и показва класа, но определено е много по-ангажиращ. Камелия Воче сама поддържа и огромната си градина, която е красива и добре озеленена, има и басейн, цветята са хоби и начин за почивка на певицата с италиански нюанс в името.

Всичко това кара Камелия Воче да бъде безкрайно горда с къщата си. Тя сама я поддържа и затова счита, че е достойна за уважение.

„Не е лесно да се поддържа такъв имот от сам човек. Аз го правя и затова мисля, че трябва да бъда от горда от себе си.“ – споделя Воче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Камелия Воче: Сама поддържам дома си и затова ще ме уважавате!”

 1. poli

  окт. 26. 2014

  А само ти ли си поддържаш дома сама.Така са повечето хора.А уважението се извоюва,а не се налага .

 2. Stanislava Sette

  окт. 26. 2014

  Poddarja ili dekorira? A koi ti mie proporzione,tarka banite i smenia 4ar6afite madam?

 3. Stanislava Sette

  окт. 26. 2014

  Prozorzite iskah da napi6a

Добавете коментар