Нечуван скандал: Тачо посегна на Жени в Къщата!

Нечуван скандал: Тачо посегна на Жени в Къщата!
3.6 (72%) 5 votes

Тачо посегна и на собствената си съпруга Жени Калканджиева след шамара към Зорница Линдарева!

Стефан Манов – Тачо трябва да бъде изгонен позорно от Къщата на Вип Брадър и да му бъде отнет хонорара. На това мнение са повечето от съквартирантите в шоуто, станали свидетели на нечувания скандал, когато Тачо отново посегна на жена – този път на съпругата си Жени Калканджиева.

След непростимата му постъпка, когато удари плесница на Зорница Линдарева така, че очилата й изхвърчаха от лицето, Тачо си позволи да зашлеви и Жени Калканджиева. И то без тя да го е провокирала по никакъв начин.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева трябва да се махне от Тачо час по-скоро, смятат съквартирантите

Изцепката на Тачо се разигра в спалнята, докато Жени Калканджиева и той си почиваха на леглото. Близо до тях разговаряха Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева, останали потресени от „възпитателното отношение“ на Тачо. Цялата работа бе в това, че Жени Калканджиева, видимо унесена в мислите си, забрави къде се намира и преспокойно си бръкна в носа. Видял какво прави жена му, Тачо се пресегна и я цапардоса като ударът му бе далеч от леко плясване.

Жени Калканджиева се стресна, но противно на всеобщите очаквания, този път не реагира и не каза нищо. За разлика от Людмила Захажаева и Албена Вулева, които не успяха да скрият огромното си отвращение и разочарование от постъпката на Тачо.

„Този човек първо никога не трябваше да стъпва тук, защото е толкова Вип, колкото и бай Пенчо каруцаря. А камо ли да раздава шамари наляво и надясно. Как го търпят още във формата и как Жени Калканджиева му позволява да се отнася с нея по този начин?! Това е върхът на абсурда“, нареждаха Албена Вулева и Людмила Захажаева като Кали и Камелия Воче за първи път бяха на едно мнение с тях двете.

По всичко личи, че колкото и да се говори, че Жени Калканджиева е властната и дърпа конците в семейството, Тачо ще се окаже „главата“ в истинския смисъл на думата. Все по-често го виждаме как крещи на съпругата си и се отнася с нея като типичен турчин. А след като изтърва ръката си и я зашлеви, мнението, че Жени Калканджиева е властелинът у дома, започва бързо и сигурно да губи поддръжниците си.

Утре в лайфа по Нова телевизия предстои да видим как ще се развият нещата между Тачо и Жени Калканджиева и няма ли те да изхвърчат от Къщата заради непрестанните си скандали.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Нечуван скандал: Тачо посегна на Жени в Къщата!”

 1. Pavlina Koeva

  окт. 26. 2014

  Спрете този цирк наречен VIP бе хора . Тия елементарни частици вътре са толкова VIP колкото аз съм космонафт . Кога ще видим нещо стойностно и поучително ? В България се знае, че на простащината се гледа като на VIP, но не е ли крайно време да погледнете как се прави в другите държави . Кога ще ги стигнем "ХАМЕРИКАНЦИТЕ" ? С цената на какво тези селяци са станали VIP ? Защо сами българите изкривявате представите за нас – наистина ли това са VIP ПЕРСОНИ вътре ? СРАМ ! ПОЗОР ! ПРОСТОТИЯ !

 2. кети

  окт. 26. 2014

  тя и Жени толкова е VIP, щом си бърка в носа ……, а тоя главоч Тачо пък си позволява да я поучава, като забравя, че е там само защото е мъж на жена си. Кой щеше да се сети , че съществува същество

 3. Пепи Джел

  Ное. 06. 2014

  Жени е красива жена .Тачо не е заслужава изобщо .Тачо е толкова елементарен прост селянин .БЕЗ ДА ИМА УВАЖЕНИЕ КЪМ ЖЕНИТЕ .По точно Жени защо го държи още се чудя какво и липсва . Той като чуе за алкохол СЕ радва повече от колкото на детето си .Защо изощо го върнаха отново не виждам смисъл .

Добавете коментар