Повече от очевидно е, че Бориса Тютюнджиева и Андрей не са заедно, камо ли да са сгодени!

Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов били сгодени, а той й подарил прекрасен пръстен - тези слухове, витаещи в мрежата през последните дни се оказаха напълно безпочвени. Нещо повече - истината е, че Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов не само не са сгодени, но не са и заедно.

Доказателството за това е провокатилна снимка, публикувана от самата Бориса Тютюнджиева в профила и във Фейсбук, на която тя демонстративно се прегръща и натиска с тайнствен /за момента/ мъж. Нарочно снимката е направена силно затъмнена, за да не личи ясно лицето на новия на Бориса, но погледът, с който го гледа и начинът, по който се притиска в него, говорят без думи, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_328485" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов бяха дотук[/caption]

Снимката е публикувана от Бориса преди броени дни и моментално предизвика лавина от коментари. Припомняме, че моделката винаги е изтъквала, че пази ревностно личния си живот и пространство и се предполагаше, че затова няма нито една снимка с Андрей Арнаудов. Странно обаче защо сега тъкмо тя е постнала издайническия фотос в мрежата и дали това не е послание към Андрей, или просто е силно влюбена.

"Бориса прави всичко нарочно. Андрей Арнаудов се изплаши от сериозно обвързване и то с мъжемелачка като нея, и се отдръпна. А тя разбра, че губи парите и връзките му, и прави всичко възможно, за да го накара да ревнува. Ясно е като бял ден, само че похватът й е толкова нескопосен, че отива само на глупава 14-годишна тийнейджърка", коментират източници от светските среди на столицата.

[caption id="attachment_328486" align="aligncenter" width="225"]Ето я Бориса с новия й любим Ето я Бориса с новия й любим[/caption]

Приятели на Бориса пък са убедени, че тя е мъжко момиче и причината да изтипоса подобно фото в профила си е само една - дошла й е сляпата неделя и тя се е влюбила. А ако наистина Бориса си има нов, то е почти сигурно, че тайнствения мъж по нищо не отстъпва на Андрей Арнаудов що се отнася до финансово положение.

До момента Андрей Арнаудов не е пожелал да повдигне завесата около раздялата си с Бориса и това е нормално като се има предвид, че всъщност той не е говорил и по времето, когато двамата бяха заедно и щастливи. Защо ли?!