За първи път: Маестрото скочи срещу Слави Трифонов!

За първи път: Маестрото скочи срещу Слави Трифонов!
4.2 (84%) 5 votes

Слави Трифонов и Евгени Димитров – Маестрото не си говорят от няколко дни!

Дългогодишните и най-добри приятели Слави Трифонов и Евгени Димитров – Маестрото не си говорят от няколко дни. Двамата не разменяли и дума, откакто за първи път от години насам музикантът скочил срещу Дългия. А причината е обида, която Маестрото не може и не иска да преглътне.

Работата е там, че по време на една от репетициите за „Шоуто на Слави“ в началото на седмицата, телефонът на Евгени Димитров – Маестрото звъннал по средата на работата. Улисан в ангажиментите си, той забравил да спази нареждането на Слави Трифонов и да изключи мобилния си апарат, а звънът огласил студиото.

Слави Трифонов

Слави Трифонов прекали в отношението си към Маестрото

Бесен, Слави Трифонов изобщо не отдал значение на факта, че крещи на шефа на Ку-ку бенд и свой приятел, а се развикал на Маестрото като на непослушно дете, след което го глобил 150 лева за разваляне на реда по време на репетиция.

Това дошло в повече на Евгени Димитров – Маестрото, който отвърнал с няколко думи на Слави Трифонов, а после се зарекъл да не му проговори, докато не получи нужното извинение от него.

„Слави Трифонов наистина е перфекционист и държи хората му да се отнасят към задълженията си с невероятна точност и акуратност. Лошо няма, но понякога прекалява. Още повече, че Маестрото е доказал себе си професионалист и е дясната ръка на Слави Трифонов. Да го постави в подобна ситуация и да го изложи пред младите кадри като Борис Солтарийски и Цветелина Грахич, е недопустимо. Слави прекали“, коментират служители от „Шоуто на Слави“.

Нещо повече – те разказват, че преди време Цветелина Грахич била закъсняла за репетиции, а Слави Трифонов й се развикал неистово пред останалите. Впоследствие обаче не я глобил.

Евгени Димитров – Маестрото отлично помни въпросния случай и има пълното право да се сърди и да обяви „мълчалива стачка“ на Слави Трифонов, убедени са дори музикантите от бенда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар