Алекс Раева е на мнение, че е крайно време да я вземат по-насериозно в X Factor

Тази година шоуто X Factor е меко казано скандално. Всичко започна от абсурдите на Мария Илиева с Мирян Костадинов, а за капак Любо Киров също нарочно саботира отбора си. Саня Армутлиева пък гледа с надсмешка и на двамата си колеги, тъй като смята, че усетът и за таланти е в пъти по-голям от техния.

Скандалните ситуации обаче не спират дотук. Водещата на предаването Алекс Раева е решила да се възползва от масовите негодувания срещу Мария Илиева от страна на зрителите и да заеме нейното място в журито. Алекс вече втори сезон е само водеща на X Factor, което я кара да се чувства пренебрегната, тъй като и тя е професионална певица, но не бе поканена за жури и съответно ментор. Сега обаче 34-годишната хубавица е решила, че е време да нанесе своя удар.

[caption id="attachment_328497" align="alignright" width="300"]Алекс Раева срещу Мария илиева в X Factor Алекс Раева срещу Мария илиева в X Factor[/caption]

Резултатът от него обаче може да се очаква чак догодина, понеже Мария Илиева ще довърши тазгодишното издание на предаването. От следващия сезон Маги Халваджиян вече няма да я повика, тъй като е останал доста недоволен от масовия бунт срещу нея заради Мирян, както Kliuki.bg писа.

"Не смятам, че Мария е с нещо повече от мен. Двете имаме различен стил, но аз разбирам от музика не по-малко от нея. Познавам обстановката в шоуто вече добре. Затова мисля, че е редно да ми бъде предложено място в журито." - разправяла навсякъде Алекс Раева.

Тези думи стигнали и до самата Мария Илиева, което нагнетило много атмосферата помежду им. Двете просто се разминавали по коридорите, а в ефир дори се забелязва напрежението между тях. Когато Саня се пошегува за връщането на Мирян, Алекс Раева веднага използва възможността да удари по Илиева с думите "Сърди се на Мария, той не е виновен".

Може би Алекс ще получи своя шанс догодина. В едно друго музикално шоу - "Гласът на България", водещата стана и член на журито в лицето на Виктория Терзийска. Раева се надява да се случи същото и в X Factor.