Мис Антония Петрова и политиката

Мис Антония Петрова и политиката
5 (100%) 2 votes

Засега за красивата и много чаровна Антония Петрова политиката е далечна тема, няма амбиции за изяви на политическата сцена.

Популярната с високото си самочувствие и спечелените титли по красота в България за 2009 година и в Русия за най-красива омъжена жена за 2012 година наскоро призна, че е имала доста покани от политически формации, но засега е отказала на всички.

Антония Петрова винаги е казвала, че е абсолютно независима жена, въпреки богатия си съпруг, който е от руски произход. С него тя сключи няколко брака, из различни краища на света.

Антония Петрова - горда със своите корони и конкурси за красота

Антония Петрова – горда със своите корони и конкурси за красота

Както пишат и от „Лайфстайл“, Антония Петрова се гордее, че е юрист по образование и смята, че има много време докато се наложи в професията си. Затова засега за нея политиката не е привлекателна сцена за изява, противно на много други хора, които винаги са готови да се хвърлят в политическата надпревара.

Българо-руската хубавица винаги е успявала да раздели хората на две крайни позиции. Поради острия си език и липсата на скромност у нея, Антония Петрова често е не долюбвана, както от обикновените хора, така и от представители на българския светски елит като примерно Евгени Минчев, който от  близък човек се превърна в заклет за нея враг. Но предвид тежкия нрав и на двамата герои, е странно как изобщо са били близки някога.

Мис Антония Петрова и политиката

Мис Антония Петрова и политиката

Разбира се, сигурно има и много почитатели, както и хора, които оценяват външната й красота, предвид многото спечелени титли от състезания по красота.

Все пак на този етап би било странно присъствието на Антония Петрова и в парламента ни, не че там не липсват неподходящи личности, но нека научим за постижения на Антония по-големи от конкурс за красота и тогава да я видим политик, може би!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мис Антония Петрова и политиката”

  1. вили

    окт. 26. 2014

    тая грозобойница….защо не и политик да стане. Има пари….всичко се купува…

Добавете коментар