Людмила Захажаева крие скандална тайна

Людмила Захажаева се превърна в дразнител №1 в Къщата на ВИП Брадър. Майката на мадам „Скандално жълто” провокира, държи се заядливо и често докарва съквартирантите до нервна криза. Двете, с щерка й Албена Вулива са непрекъснато елиминирани от съквартирантите си, които твърдят, че миришат и са със занижена лична хигиена.

Устатниците също не им остават длъжни. Албена Вулева дори заплаши, че ако продължават да се заяждат с тях може и да не оцелеят физически. Камелия Воче и поп фолк дивата Кали са сред най- разярените им противнички.

[caption id="attachment_328529" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева и Кали се сбиха Людмила Захажаева и Кали се сбиха[/caption]

Двете непрекъснато се заяждат със скандалните майка и щерка. Но напрежението ескалира, когато Камелия Воче си събра куфарите и поиска да напусне Къщата заради обидите и превърнали се в нетърпими скандали с Людмила Зажахаева и Албена Вулева. Но от вратата на изповедалнята я върна поп фолк дивата Кали.

От този момент пайнерката не остави на мира Людмила Захажаева, която я заплаши с физическа саморазправа. И не само заплаши, а двете си размениха два-три шамара. Останалите съквартиранти скочиха и ги разтърваха, за да не прерасне препирнята в ръкопашен бой. Този път ВИП Брадър не наказа побойничките, както стори с мъжа на Жени Тачо, когато удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева. Припомняме, че той бе изгонен заради агресията, но продуцентите го върнаха повторно в Къщата.

Според упорития слух Людмила Захажаева била натоварена със задачата да тормози останалите си колеги. Колкото повече скандали предизвиквала тя в къщата, толкова повече пари щяла да получи от продуцентите на шоуто. Тази мисия тя изпълнявала блестящо и то без особени усилия. Но майката на Албена Вулева криела срамно минало. Тя девет пъти била прибирана от ченгетата в София заради кражба на козметика по магазините, пише bgreality.com.

Скандалджийката никога не признавала кражбите, но ги плащала тройно, за да я освободят. Не само елиминации в понеделник, а продуцентите ни обещават и още бой в Къщата.