Димитър Динев бил образец за бъдещ татко, певицата случи на мъж най-накрая

Димитър Динев се оказа истинска находка...и доказателство, че „накрая всеки си намира майстора”!

Наследникът на палавия олигарх Динко укроти „опърничавата” Емануела. Дръзката певица години наред не случи ни на мъж, ни на свекърва. Забременя, изоставиха я пред олтара, ожени се тайно, разведе се с благословията на мама, свали се със сина на шефа, унизи го в ефир, мамино синче я поиска, втората свекърва я намрази, ожениха се в ефир, разведе се отново....Животът на Емануела се оказа пъстър и шарен като на Миглена Ангелова.

В един момент на хората им писна да следят колебанията в личния й живот и всички решиха, че не е за нея семейния живот. Емануела обаче хвърли бомбата неочаквано: ПР-ът й обаче обяви, че е бременна не от кого и да е, а от първородния син на Динко Динев.

Олигархът от Свети Власт ще гушне след Нова година първо внуче и снаха, която в момента изглежда по-ниско от тревата. Емануела сподели подробности за връзката си с Димитър Динев в предаването на бившата си съотборница от „Къртицата”, видя kliuki.bg.

Певицата разказа в ефира на „Папараци” любопитни факти за връзката си с идеалния за нея мъж. Освен млад, симпатичен, богат и ерген, Димитър Динев от сега се показвал образцов татко. На връх именния му ден всички чуха как бебчето било планирано, татенцето придружавал Емануела на консултации и в негово лице виждала мъжът, когото търсила дълго.

Не мислели още за сватба, но на певицата това едва ли й тежи с нейната биография и богат опит с венчавките. Важното е, че се обичали еднакво силно и страстно, поне според думите на бъдещата майка.

Любопитно е, че на връх именния ден на младежа, Емилия пусна палаво съобщение за него във Фейсбук:

Димитър Дниве се търси във ФБ!

Защо го търси в социалната мрежа – тя си знае, но във въпросната нощ, певицата изглежда просто прекрасно. Може би твърде емоционалната певица за първи път от девойка е намерила мъж, който не може да върти на пръста си?!

Въпреки това, щастието й не може да се скрие. Емануела хубавее в 6-ия месец ануела хубавее в 6-ия месец ануела хубавее в 6-ия месец Това е сигурно, както и факта, че красотата на бъдещата майка не се постига с козметика. Виж какво още сподели Емануела за Димитър Динев във ВИДЕОТО ТУК!