Диляна Попова ще съжалява за решението си, но ще бъде късно!

Невероятно и неочаквано, но е самата истина - Диляна Попова изгони любимия си Асен Блатечки от апартамента, в който двамата заживяха след раждането на сина си Борил. Това разкриха близки до манекенката като обясниха и причината за неадекватното поведение на Диляна Попова. Тя е изпаднала в страшно тежка следродилна депресия и буквално не можела да гледа и търпи никого около себе си.

Диляна Попова луднала покрай грижите за Борил, който плачел много и манекенката все не можела да си отспи. Фактът, че Асен Блатечки отсъства често заради служебните си ангажименти и представленията, които изнася по всички краища на страната, допълнително изнервял Диляна Попова. Затова при поредната си нервна криза преди броени дни тя посочила вратата на Асен Блатечки.

[caption id="attachment_328541" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова натири Асен Блатечки и той се прибра вкъщи[/caption]

Приятелки на Диляна Попова са категорични, че това е възможно най-глупавата й постъпка, тъй като Асен Блатечки не се тръшнал много-много, а си грабнал якето и спокойно се прибрал в стария си дом при Катерина Горанова и обожаваната си щерка Катя.

"Диляна не е на себе си. От една страна я разбираме, защото в дома й постоянно прииждат хора - близки, роднини, познати и приятели. Всеки дава акъл, всеки иска да види бебето. Но да изгони и Асен, това вече си беше чиста лудост. И без това напоследък двамата се карат често покрай опънатите нерви на Диляна. А ето, че сега тя самата го изпрати обратно при съпругата му, което може да й изиграе най-лошата шега в живота", коментират приятелки на Диляна Попова.

Човекът, когото Диляна Попова единствено допускала в дома си и когото нон-стоп търсела за съвети и подкрепа, била нейна много близка приятелка, която била майка на 2 деца. Диляна Попова вярвала и разчитала страшно много на нея.

"Двете са били съученички и са запазили приятелството си през годините. Диляна допуска само нея до себе си, а горкият Асен Блатечки се побърка - чуди се какво й става и защо се държи като истеричка", разказват очевидци на кризите на Диляна Попова.