Лоша вест срина Ани Салич! (ПОДРОБНОСТИТЕ)

Лоша вест срина Ани Салич! (ПОДРОБНОСТИТЕ)
4.7 (93.33%) 3 votes

Ани Салич научила новината преди няколко дни!

Новинарката Ани Салич е съсипана и на предела на нервите си. Това разкриха нейни колеги от Нова телевизия като признаха, че медията е разделена на два лагера – едните съчувствали на Ани Салич, докато други били убедени, че най-сетне видовден и за нея е дошъл.

Работата е там, че бившото лице на Би Ти Ви и една от най-известните телевизионерки у нас към момента е в пълна немилост. Само преди дни Ани Салич научила съсипващата за нея новина, че заплатата й е намалена драстично.

Ани Салич

Ани Салич е разбита, за нея кариерата е целия живот

„Беше бясна. Вилнееше по коридорите, а после се разплака като дете в нюзрума. Ударът за нея е голям, тъй като тя заряза солидна заплата в Би Ти Ви, за да прави свое собствено предаване в Нова телевизия, но дори то е под въпрос. „Извън новините“ няма очаквания рейтинг, а и Ани Салич вече няколко пъти бе предупредена от ръководството да кани по-интересни гости, а самата тя да се стегне и да отслабне, защото изглежда зле на екран. Заплатата й не е намалена заради теглото, а заради рейтинга, който така и не успя да вдигне“, коментират колеги на Ани Салич от медията.

Из светските среди на столицата упорито се носи слухът, че Ани Салич се е срещала с бившия си екранен партньор Юксел Кадриев, на чието рамо е плакала и съжалявала, че е оставила сигурното, за да гони дивото.

„Освен да й избърше сълзите обаче, Юксел Кадриев няма с какво да й помогне. Това не е иди ми, дойди ми и завръщане на Ани Салич в бившата й медия е напълно невъзможно. Тя наистина е съсипана, защото първо й намалиха заплатата, а следващата стъпка, която очаква, е да спрат изцяло предаването й. А ако това се случи, Ани Салич ще обеднее още повече, с единствената си заплата на водеща новините“, убедени са служители на Нова телевизия.

Те обаче смятат, че нервните изблици и сълзите няма да помогнат на Ани Салич, която трябва да се вземе в ръце и да докаже таланта, за който винаги е претендирала. На първо време водещата трябва да изненада зрителите с една чисто нова визия, но докато продължава да се самосъжалява и да набива дюнери и понички, нещата ще си останат същите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Лоша вест срина Ани Салич! (ПОДРОБНОСТИТЕ)”

 1. кипряна

  окт. 27. 2014

  Да й имам проблемите на тая слоница! Цял народ живее с далеч по-ниски доходи от заплатата на водещ в медия с висок рейтинг. Не го казвам защото завиждам, просто ме е яд на разни парвенюта

 2. godolia

  ян. 30. 2015

  Abe 4ovek traibva i da viarva.

 3. godolia

  ян. 30. 2015

  Ama ju4 da ne ti pyka.ot tova,kou kakvo dovorene.

Добавете коментар