Иван Христов ухажва Ирина с просташки намеци – тя се размазва (ФОТО)

Иван Христов ухажва Ирина с просташки намеци – тя се размазва (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Иван Христов може да е добряк и половина, и трезвеник, но славното му минало с Андрей още напомня за себе си

Иван Христов може да е улегнал, но палавото момче в него не е отишло „в запаса”.

По-добрата половинка от тандема-водещи на „Сблъсък” пак се изяви на любовния фронт, видя kliuki.bg. Докато Андрей побърква Бориса Тютюнджиева с темерутските си изцепки, Иван Христов не спира да преследва половинката си с внимание.

Ирина Тенчева се похвали във Фейсбук, че въпреки времето и ангажиментите им, все още е прицел на „щенията” на продуцента. Иван Христов, който се разведе с дългогодишната си любима Вихра, изненадал партньорката си с твърде двусмислен жест.

Вместо букет полски цветя, стихче или закуска в леглото, продуцентът сервира на Ирина кафе, прясно изцеден сок, есенно листо и обяснение върху…няколко банана! Ирина никак не смята намека за вулгарен, а се разтапя от вниманието му.

Иван Христов ужажва Ирина

Ирина Тенчева предпочита да вижда романтика, вместо подозрителен намек

Андрей публично е признавал, че старият му приятел Иван Христов е непоправим в любовта. В момента, когато се влюбел, ставал абсолютен „чехльо” и не се поддавал на разумни съвети.

Колко успя Вихра да укроти продуцента, не се наемаме да съдим, но че Ирина му е стегнала юздите, е ясно от първия ден. Той напусна не само семейното ложе, влезе в открита война с бившата си, но и спря запоите и щуротиите по клубовете. Ваньо се превърнал в улегнал чичко на средна възраст и споделя, че иска да имат общо дете с Жената на живота си!

Тенчева успя да така да превъзпита Иван Христов, че да изглежда неузнаваем дори в очите на старите си приятели. Бойният другар на Андрей и без това си е щедър и любящ – истински скъпоценен камък!

На Ирина само й остава да търпи сегиз-тогиз някоя дебелашка шегичка, която да напомни за славното му ергенско минало. Тогава Иван Христов се омазваше от алкохол, щуротии с Арнаудов и мънички проблеми със силите на реда!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Иван Христов ухажва Ирина с просташки намеци – тя се размазва (ФОТО)”

  1. da

    окт. 27. 2014

    Даааа, само дето не се знае дали Иван й е надписал бананите или тя сама хахаха

Добавете коментар