Зорница Линдарева се ядоса на голямата си уста, но късно!

Жени Калканджиева най-после може да се почувства възмездена заради срамната връзка на съпруга й Стефан Манов - Тачо със Зорница Линдарева. Месеци наред Жени Калканджиева бе в устите на хората като "горката измамена женица" и това я убиваше. Днес обаче се разкри нещо, което никой не подозираше - при това издайникът бе самата Зорница Линдарева.

С голямата си уста и с навика си първо да говори, а после да разсъждава, самата Зорница Линдарева се изпусна и сподели пред съквартирантите /тоест пред цялата страна/ подробности от връзката й с Тачо. Оказва се, че чувствата между тях изобщо не са били дълбоки. Нещо повече - скандалите и униженията са били ежедневие.

[caption id="attachment_328560" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева се изпусна и каза цялата истина за връзката й с Тачо[/caption]

Зорница Линдарева разкри пред очите на смаяните съквартиранти, че в дома й непрестанно е имало счупени чаши и бутилки - резултат от пиянските вечери и скандалджийски изцепки на Тачо. "Аз самата съм доста избухлива и нервна, а тук в Къщата просто не мога да се позная. Преди, когато живяхме заедно с Тачо, всичко вреше и кипеше. И винаги, когато ходех из апартамента, гледах къде стъпвам, за да не си нарежа краката. Бутилки и чаши хвърчаха непрекъснато", разбъбри се Зорница Линдарева, с което ясно даде да се разбере какво точно е било "джентълменското" отношение на Тачо към нея.

Разказът на Зорница Линдарева предизвика широка и доволна усмивка върху лицето на Жени Калканджиева, която стоеше на ръка разстояние от нея и имаше удоволствието да чува със собствените си уши всяко нейно откровение.

Чак след като видя изумените лица на съквартирантите и особено това на Людмила Захажаева, Зорница Линдарева си даде сметка, че е попрекалила с откровенията, но вече беше късно.

Припомняме, че когато преди месец Тачо й удари плесница пред всички, Зорница Линдарева през плач призна, че това не е бил първия път, в който й посяга. А днес с новия си разказ тя окончателно затвърди представите на всички по отношение на това какво са представлявали истинските й отношения със Стефан Манов - Тачо.