Неочаквано: Думите на Ели Гигова разтърсиха съквартирантите!

Неочаквано: Думите на Ели Гигова разтърсиха съквартирантите!
4.8 (95%) 4 votes

Ели Гигова постави всички на мястото им, без да са очаквали!

Тихата и мълчалива Ели Гигова накара съквартирантите да онемеят, а Къщата да притихне. Защото щерката на милионера Николай Гигов успя да засрами дори устатници като Албена Вулева и Людмила Захажаева.

След като почти месец Ели Гигова спокойно седеше в ъгъла и наблюдаваше простотията и битовите разправии на съквартирантите, днес тя проговори, а разказът й накара Елена Кучкова и Зорница Линдарева да останат като застинали. Защото милионерската наследница ги смаза с доказателството, че една жена може да бъде много по-истинска, без да се налага да благодари за това на доктор Енчев.

Ели Гигова

Ели Гигова постави на мястото им „кифлите“ Елена Кучкова и Зорница Линдарева

Ели Гигова призна пред смаяните гърли и останалите съквартиранти, че се е подлагала на операция на бюста, но противно на критериите в България не, за да се напомпа с кубици силикон, а за да намали доброволно бюста си.

„Имах доста внушителни размери. Не знам защо, така ме е създала природата. Когато живях във Франция обаче, често пъти виждах, че хората ме гледат странно. Размерите на бюста ми не отговаряха на физиката ми, защото съм твърде слабичка и всички явно смятаха, че имам силикон. А на Запад на това не се гледа с добро око. Започнах да се притеснявам все повече и накрая реших да си намаля даденостите, за да живея нормално. Не искам да гледат на мен като на кифла“, разказа Ели Гигова, а до нея Елена Кучкова едва не си глътна дъвката от шока.

Думите на Ели Гигова мигновено получиха одобрението на мъжете в Къщата, а рапърът Уош с присъщата си директност я стисна за ръката и я поздрави. „Браво, брат! Доживях да видя една мацка в България, която има нещо между ушите. Евала!“, каза Стефан, докато Елена Кучкова и Зорница Линдарева само мигаха на парцали.

Час по-късно, все още впечатлени от характера и качествата на Ели Гигова, Влади Въргала и Людмила Захажаева констатираха, че това момиче е най-стойностното от всички в Къщата и точно тя би трябвало да спечели формата.

„Различна е от масата и е умна. Такова нещо у днешните момичета и с лупа да търсиш, няма да намериш“, заключи рускинята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Неочаквано: Думите на Ели Гигова разтърсиха съквартирантите!”

  1. Vesito Ivanova

    окт. 27. 2014

    Ели е голяма сладурка;;;

  2. Анелия

    окт. 28. 2014

    С изключение на Ели Гигова всички останали жени в къщата, не зависимо какъв талант имат и какво са постигнали са от типа жени скубли , непоносими, елементарни да не говорим, че нямат нищо женствено и като вид и като поведение!

Добавете коментар