Участник в X Factor трогна до сълзи Ива Екимова

Участник в X Factor трогна до сълзи Ива Екимова
5 (100%) 2 votes

Ива Екимова силно развълнувана след постъпката на един от участниците в X Factor 2014

Трогателен жест на Момчил Степанов трогна до сълзи Ива Екимова. Вчера беше Димитровден и покойният Дими трябваше да има специален ден. Момчил, който тази година се прочу чрез участието си в X Factor, честити на своята официална страница празника на Дими, публикувайки свое изпълнение на песента „Мой свят“. Ива е забелязала това и е останала много развълнувана, научи Kliuki.bg.

„Щастлива съм, че не е забравен. Той искаше точно това през живота си – да остане в съзнанието на хората. Отбелязахме скромно празника на Дими, той заслужава на всеки Димитровден да празнуваме.“ – сподели през сълзи Ива Екимова.

Ива Екимова трогната от Момчил Степанов! Участникът в X Factor направи жест за Дими...

Ива Екимова трогната от Момчил Степанов! Участникът в X Factor направи жест за Дими…

Момчил Степанов отпадна от X Factor в Къщата на съдиите, но решението на ментора му Любо Киров бе подложено на жестоки критики, защото талантът на 27-годишния актьор и певец на свободна практика е виден. Той обаче показа доброто си сърце тогава, подкрепяйки напълно човека, който му взе незаслужено мястото на големите концерти – Виктор Самсонов.

Сега Момчил отново показа, че носи вътрешна доброта, трогвайки Ива Екимова и всички близки на Дими. Изпълнението му на „Мой свят“ в X Factor трогна и Любо, който се разплака пред погледа на Степанов и Мариана Попова. Очевидно младежът е фен на група „Сленг“.

Ива Екимова продължи своя живот с приятел на Дими в лицето на Петрозар. Двамата живеят щастливо заедно вече 5 години, но влизането във „ВИП Брадър“ леко изостри отношенията между тях. Ива бе показана да флиртува с доста по-младия от нея Иво Аръков.

Факт е, че за Ива Екимова по-голяма любов от Дими е нямало и може би няма да има. Затова тя така се развълнува, когато участникът в X Factor се сети за него и му честити специалния ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар