Елена Кучкова никога не е очаквала да чуе подобно нещо! Не се сдържа

Елена Кучкова бе доведена до нервна криза в Къщата на Вип Брадър днес. Този път обаче това не бе по вина на поредната мисия, в която трябва да ходи без грим, или да спи при кокошките. Сълзите й бяха породени от може би най-жестоките думи, които е чувала в живота си. А именно, че не въздейства на мъжете.

Ударът на Елена Кучкова бе нанесен от устатата рускиня Людмила Захажаева, която директно й заяви: "Ти не събуждаш желание у мъжете. Попитах ги какво мислят за теб и дали те желаят, а те отвърнаха "Не", съобщи й майката на Албена Вулева.

[caption id="attachment_328590" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова изпадна в истеричен пристъп от думите, които никой не бе посмял да й заяви досега[/caption]

Първоначално обаче, Елена Кучкова се опита да си предаде вид на непукист и започна надълго и нашироко да обяснява на Людмила Захажаева, че не я интересува как гледат другите на нея и че единственият мъж, когото иска да съблазнява, това е приятеля й.

"Не е така, моето момиче. Защо тогава си станала плеймейт?! Твоята задача е да съблазняваш мъжете с тялото и лицето си, но ти не го можеш. И не си виновна за това, защото с подобно качество или се раждаш, или не. Има жени, които никого не искат да съблазняват, но го правят винаги, където се появат. Те го правят естествено, без да парадират и да се насилват, и точно затова им се получава. А ти хем напъваш, хем не можеш да впечатлиш никого", продължи да кове пирони в самочувствието на Елена Кучкова Людмила Захажаева.

Постепенно лицето на Елена Кучкова започна да помръква, докато накрая не се сгърчи в буквално отчаяна физиономия. Русокоската скочи от масата, където седеше заедно с родителката на Албена Вулева и избяга, за да скрие сълзите си.

А после изпадна в истеричен пристъп пред Зорница Линдарева като не спираше да се жалва от рускинята, но и от мъжете в Къщата, които видиш ли, не я намирали за най-неустоимата сред съквартирантите.

Самочувствието на Елена Кучкова бе наранено смъртоносно и това е явен признак кго ще номинира тя за всички предстоящи елиминации оттук нататък.