Камелия напусна фирма "Пайнер" и тръгва да завладява музикалната сцена сама!

Всичко между Камелия и "Пайнер" приключи. От днес Ками вече е самостоятелна изпълнителка със собствена продуцентска фирма на име "Камс-Продакшън" ООД, научи Kliuki.bg.

Остава въпросителна обаче дали досегашните хитове на Камелия ще продължат да се въртят по Планета ТВ или ще се случи като с Десислава, която напусна "Пайнер" през 2003 г. и всичките й песни от преди това бяха напълно игнорирани от телевизията.

[caption id="attachment_328595" align="alignright" width="300"]Камелия официално би шута на "Пайнер" Камелия официално би шута на "Пайнер"[/caption]

Камелия от доста време обмисляше да напусне "Пайнер", тъй като не е доволна от лансирането на новоизлюпени млади певици с недоказани качества. Още през лятото тя сериозно се разсърди на Митко Пайнера, когато узна, че не присъства в плановете му за турнето, а далеч по-малко хитови певици бяха там.

Въпреки проблемите с началството, феновете на Камелия получиха искрица надежда от нея, че ще остане, тъй като скоро тя направи обща песен с Галин, която стана хит. Това обаче очевидно не я е спряло да иска раздялата с "Пайнер" и днес тя вече е факт.

Камелия е една от първите певици, които получиха шанс в "Пайнер". Тя подписа договор с компанията през лятото на 1997 г. и още на следващата година вече имаше хитове, които се въртяха по всички телевизии (тогава Планета ТВ още не съществуваше). Песни като "Луда по теб", "Иди си", "Грях ли е това", "Ти си", които бяха създадени в онези начални за Ками години, са актуални и до днес. Последваха още много велики за попфолка песни като "Къде си ти", "Залеза и зората", "Ти си виновен", "Никотин" и др.

Проблемите за Камелия в "Пайнер" започнаха още преди десетина години, за да ескалират към днешна дата. Тя отдавна негодуваше, че нито веднъж не е избирана за Певица на годината, а е емблематично име в този жанр. С годините недоволството на Ками се засили и накрая тя реши да бие шута на фирмата, която й даде всичко дотук.