Краят на Камелия в „Пайнер“ е факт

Краят на Камелия в „Пайнер“ е факт
5 (100%) 5 votes

Камелия напусна фирма „Пайнер“ и тръгва да завладява музикалната сцена сама!

Всичко между Камелия и „Пайнер“ приключи. От днес Ками вече е самостоятелна изпълнителка със собствена продуцентска фирма на име „Камс-Продакшън“ ООД, научи Kliuki.bg.

Остава въпросителна обаче дали досегашните хитове на Камелия ще продължат да се въртят по Планета ТВ или ще се случи като с Десислава, която напусна „Пайнер“ през 2003 г. и всичките й песни от преди това бяха напълно игнорирани от телевизията.

Камелия официално би шута на "Пайнер"

Камелия официално би шута на „Пайнер“

Камелия от доста време обмисляше да напусне „Пайнер“, тъй като не е доволна от лансирането на новоизлюпени млади певици с недоказани качества. Още през лятото тя сериозно се разсърди на Митко Пайнера, когато узна, че не присъства в плановете му за турнето, а далеч по-малко хитови певици бяха там.

Въпреки проблемите с началството, феновете на Камелия получиха искрица надежда от нея, че ще остане, тъй като скоро тя направи обща песен с Галин, която стана хит. Това обаче очевидно не я е спряло да иска раздялата с „Пайнер“ и днес тя вече е факт.

Камелия е една от първите певици, които получиха шанс в „Пайнер“. Тя подписа договор с компанията през лятото на 1997 г. и още на следващата година вече имаше хитове, които се въртяха по всички телевизии (тогава Планета ТВ още не съществуваше). Песни като „Луда по теб“, „Иди си“, „Грях ли е това“, „Ти си“, които бяха създадени в онези начални за Ками години, са актуални и до днес. Последваха още много велики за попфолка песни като „Къде си ти“, „Залеза и зората“, „Ти си виновен“, „Никотин“ и др.

Проблемите за Камелия в „Пайнер“ започнаха още преди десетина години, за да ескалират към днешна дата. Тя отдавна негодуваше, че нито веднъж не е избирана за Певица на годината, а е емблематично име в този жанр. С годините недоволството на Ками се засили и накрая тя реши да бие шута на фирмата, която й даде всичко дотук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар