Бони със съкрушителен удар срещу Митко Пайнера, истината лъсна

Бони със съкрушителен удар срещу Митко Пайнера, истината лъсна
5 (100%) 3 votes

Бони разкри истината за своя бивш шеф Митко Пайнера и тя не е никак приятна!

Почти година след своето напускане Бони реши да разкрие що за човек е Митко Пайнера и изобщо интересни подробности от работата в неговата фирма. Още от идването си тя не е получила шанс за голяма изява, което я е наранило доста, научи Kliuki.bg.

„Очаквах кариерата ми да потръгне много повече след преминаването в „Пайнер“. Не получих обаче нищо от онова, което Митко ми обещаваше преди това. Трябваше да работя с по-посредствен екип, защото истинските професионалисти се пазеха за Преслава, Анелия и др. Постъпиха с мен много подло и всъщност тръгнах надолу, вместо да се възродя. В „Пайнер“ обаче това е практика. Компанията си има любими изпълнители и лансира тях. Останалите ги оставя почти на произвола на съдбата. Дори телевизия Планета действа целенесачено. Как мислите, че се избира кои песни да се пускат и в кои часове?!“ – откровеничи Бони.

Бони нанесе своя удар срещу Митко Пайнера

Бони нанесе своя удар срещу Митко Пайнера

Ромската перла не остана много дълго в „Пайнер“. През тази година тя реши да се завърне в старата си компания „Съни мюзик“, която я направи звезда навремето.

„Тук бяха най-хубавите ми години и се надявам отново да се върна към тях. Загубих си времето в „Пайнер“. Постъпих много глупаво. На практика хората съвсем ме забравиха там, но сега пак съм готова да им покажа коя е Бони.“

Изпълнителката на „Полудявам ли“ вече готви своя първи албум след завръщането си. Той трябва да излезе малко преди Коледа и ще включва някои коледни балади, разкриват от Фен ТВ.

Истината за Митко Пайнера лъсна. Отдавна се говореше, че „Пайнер“ дава много на изпълнителите, но и взима много. В другите компании те получават повече свобода, но пък и финансовите средства са по-малко. Все пак Алисия, Емануела, Азис и др. показаха, че и без „Пайнер“ можеш да пробиеш в този жанр.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бони със съкрушителен удар срещу Митко Пайнера, истината лъсна”

  1. Галфон

    Дек. 10. 2018

    Ма душа кат не ти отърва,фащай мотиката и сей картофи. Отделно пак може да пееш на кожен микрофон.

Добавете коментар