Златка Димитрова натъжи феновете си

Златка Димитрова е по-бледа от всякога и не изглежда никак добре. Това видяха нейните фенове от последната й снимка, публикувана лично от нея в социалната мрежа. Тя си е качила на страницата, за да рекламира крем за лице. На нея плеймейтката сякаш не е на себе си. И изглежда така, сякаш е сериозно болна, тревожат се нейните почитатели на страниците на Фейсбук.

Защото Златка Димитрова буквално е изгубила живеца си, веселостта й е изтрита от лицето като с моктра кърпа, изобщо цялата е някак посърнала пише HotArena.net. Моделката е с посивяла кожа, устните й са бледи и почти прозрачни,лишена е от цвят, в нея няма живот, силно притеснени са и приятелките й.

[caption id="attachment_328609" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова е неузнаваема Златка Димитрова е неузнаваема[/caption]

Половинката на бизнесмена Миро и друг път се е появявала без грим и е изглеждала блестящо. Но така и с огромни слънчеви очила, които крият незнайно какво, Черната Златка е по-скоро плашеща.

Преди няколко месеца Злати изгуби първото си желано бебе в осмия месец. Тя не обвини никого, дори изказа благодарност на лекарите, че направиха всичко възможно, за да спасят неродения й син. Причината за смъртта на плода се оказа сърдечно заболяване. Но оттогава Златка не е на себе си.

Огромната загуба буквално я съсипва, тревожат се и най-близките й. Златка Димитрова се опита да се измъкне от депресията с няколко благотворителни акции, както и с участия като рекламно лице, но нещастието й е голямо. Миро бе неотлъчно до нея и това донякъде намали болката й, твърдят близки до двамата. Съкрушената Златка Димитрова сподели, че това е най-кошмарния период от живота й, припомни Kluiki.bg.

Някои подозират, че пръст във влошеното й здраве може да има и намесата на свекърва й и съпругата на любимия й Миро. Майката на влюбения й приятел не я прие и непрекъснато я кълня и руга като бременна, в комбина със законната жена на Миро.

Двете направиха всичко възможно да вгорчат живота на известната златотърсачка и май успяха, разтревожени са не на шега и най-близките й. Свекърва й не спря да злослови и по интернет форумите, като й пожела да не стане никога майка. Дали проклятието й ще се сбъдне и засегнало ли е здравето на Злати, питат се феновете й.